Am gasit dovada genialitatii mele

Unde? Pe un blog obscur care a decis sa imi copieze categoria sex cu nihasa. In momentul ala mi`am dat seama ca trebuie sa fie ceva de capul meu daca cineva s`a gandit sa isi atribuie ideile mele. Momentan a ajuns la episodul 4 cu copy pasteul si ii urez succes in continuare. Orgoliul meu e bine masat fix acolo la omulet unde ii place.



Ce e diferit de data asta este ca mi`a luat si comentariile de la insemnarile respective ( cum se vede in poza de mai jos ... sunt comentariile de la sex cu nihasa 03 ) ... ca deh nu se mai poarta un blog lipsit de comentarii. Cum sa nu ti se faca sila de astfel de wannabe`uri?





Lasa bre ca suntem mandri de blogosfera noastra populata pe ici pe colo cu tot felul de astfel creaturi. Eu ca pilon de moralitate in blogosfera ma voi da ranit de ceasul mortii ca imi este imposibil sa concep o astfel de nerusinare si alte prostioare d`astea ... el isi face trafic si probabil se va mandri la prieteni ca are cititori care il aprecieaza pentru ideile altora .... toata lumea e fericita si eu o mai pun de o insemnare pe blog.





Initial ma gandeam sa fac apel la simtul penibilului ... dar cum obrazul e gros nu cred ca realizam mare branza. Il intelegeam daca isi punea reclama sau ceva de genul asta pe blog ... omul era sarac si avea nevoie de niste bani. Poate nu ma deranja ca ii ofeream astfel ocazia sa bea un cico la kfc cu o pitipoanca de pe net.





Ma simt bine scaldat de propria`mi transpiratie si genialitate (pentru ca altfel nu inteleg de ce ar copia un om care sa nu fie cel putin genial ) si urmand indemnul pe care il are pe blog:

blog şmecher - şi nou, aşa că vă rog să mă susţineţi, abonaţi-vă la RSS feed şi adăugaţi-mă în blogroll, mulţumesc


Incerc si eu cumva sa promovez smecheria pe bloguri ... asa ca daca doriti sa imi cititi insemnari mai vechi (de acum un an) puteti cu usurinta sa alegeti blogul supertarului aparent lipsit de idei.



Uita mah ahtiatule de trafic ca ti`am pus link ... acum traficul ograsmic pe care ti`l trimit o sa`ti lase un gust amar in gura de la muia pe care ti`o iei. De ce am zis muie? Pentru ca nu reusesc sa concep cum cineva m`ar copia pe mine. Asta e un blog personal care exista in legatura directa si inseparabila cu personalitea mea .... si reprezinta un intreg. Intregul asta sunt eu ... si voi nu o sa fiti niciodata.



Si astfel va pierdeti timp important facand scripturi si formatat articole ... timp pe care l`ati putea folosi sa ganditi ceva ce va reprezinta. Dar probabil la genul asta de subclasa de bloggeri ganditul e un impediment in perpetuarea vietii asa ca se multumesc cu niste insemnari copiate.



Superstarule ... sa stii ca e greu sa fii genial tot timpul ... dar o sa ma chinui pentru ca acum am realiza ca nu trebuie sa tin 1 blog cu intelectul meu debordant .... ci chiar 2. Si cum nici o insemnare buna nu se poate incheia fara o aluzie de mama ...... Se poate asta (tinut si blogul tau) considera drept pensie alimentara acordata mamei tale?



[later edit]



Aparent si asta a uitat initial sa scoata linkul intern pe care il aveam in articol ... dupa s`a prins de jmecherie ... bravo mah ... doar te`ai manjit asa nitel cu prostie unturoasa ... nu te`ai scaldat ca adrian (care intre timp a sters si el insemnarea mea si a renuntat la blogging) .



BTW ... intre timp imi multumeste pentru trafic ... ce bomboana de baiat.

Comentarii

  1. Hai mah...ori ai dat tu linkul aiurea ori l-ai speriat şi şi-a băgat blogul unde soarele nu străluceşte şi browserul meu nu ajunge. S-a stricat jucăria . . .

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil singurii cititori erau proastele de la el din fata blocului, pe care incerca sa le vrajeasca cu ideile tale. Simtind ca dupa articolul pe care tocmai l-ai publicat cititorii tai vor intra la el pe blog si il vor lua la pula (evident proastele de mai sus intelegand in fine ca a fost o conspiratie all along), a ales sa stearga orice urma de creatie geni(t)ala personala, urmand ca acum le zica fanelor ca lumea blogingului este mult prea superficiala pt. el => hence he quit.

    RăspundețiȘtergere
  3. no he did not:) ii picase serverul si acum a venit si mai suparat ca niciodata .... a mai scris inca 2-3 insemnari despre sex si deja a facut in vreo 2 zile peste 100 comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  4. dovada genialitatii tale e in catavencu la pagina 16, ultimul numar ;) superstarule!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!