Intreaba`l pe nihasa 10 - incursiune in paranormal

Inainte sa plec nitel in vacanta m`am gandit sa ajung la zi cu rubrica asta si in incercarea supraomeneasca de a fi amuzant la comanda am decis sa scriu azi episodul 10 :iulie: (romanii si paranormalul) iar maine imi incerc norocul cu episodul 11 :august:. Fac mega packul asta doar pentru ca o sutesc la distractie si ma simt vinovat.

La fel ca in episoadele trecute .... se pune o muzica ceva si se purcede la scris de zor. De data asta optat pentru un mike oldfield si al sau intreg album guitars. Muzica buna care te imbie la facut dragoste cu sau fara tastatura. Noroc de mine ca am si tastatura!!!

Prima cautare care vine ... zic eu asa ca e de cuplu ... adica a venit ea prima si a cautat pe google: exista posibilitatea de a ramane virgina daca baiatul a introdus putin penisul si nu m-a dezvirginat? apoi la ceva timp vine si el si cauta disperat pe google: exista riscul de a ramane insarcinata daca baiatul si-a introdus putin penisul,dar fata e tot virgina? - eu le doresc multa fericire si suficienti copii impreuna pentru ca va potriviti :X

Urmatoarea cautare e tot asa grupata dar de data asta nu e vorba de un cuplu ci poate doar de doua surori intrebatoare care isi raspund una alteia la intrebari:

prima cauta asta: cum sa te razbuni pe un baiat sa te tina minte toata viata?
si a doua ii ofera raspunsul asta: cum ramai insarcinata daca barbatul nu vrea?

Ultima intrebare reprezinta cele mai negre cosmaruri pe care un tip poate sa le aiba. O prietena dezaxata care vrea neaparat copil si face orice pentru asta (gaureste prezervative sau "uita" sa isi ia pastila).

Dar suficient cu astea si hai sa trecem la prima rubrica: intamplari paranormale in pat

de ce imi miroase penisul urat dupa sex? - pai eu asa as zice ca depinde si unde il bagi si mai ales in ce il bagi. Nevoia intretinerii igenei corporale este in general o caracteristica a celor vii ... si din cauza asta pentru tine si nasul tau sensibil necrofilia nu este o solutie.

poti ramine virgina si dupa 50 de ani fara sa ai complicatii - in mod cer nu ai avut nici o ... "complicatie" daca mai esti virgina pana la varsta aia ... asa ca ma indoiesc ca dupa 50 ani or sa apara doritori de "complicatii" ...

daca sunt baiat vreau sa stiu cum sa masturbez anal? - ... eu n`as vrea sa stiu.

video femeia care face opturi in pat - ma jur ca prima oara cand am citit searchul asta m`am gandit ca vazusem cu vreo 2 zile inainte un documentar in care rechinul inainte sa il ciuguleasca bine pe ala ... facea opturi pe sub caiacul lui. Cu alte cuvinte tot nu imi dau seama ce poate implica a face opturi in pat .... decat oral am asa o vaga idee. Am cautat si eu pe google videoul si nici eu nu am gasit ceva ... misterul se largeste ca tot sa fiu in concordanta cu urmatoarea cautare.

marimea pizdei are legatura cu gura - posibil posibil .... una cicalitoare sigur face/are ecou si acolo jos.

sexul anal imi afecteaza virginitatea? - nu fata mea ... esti la fel de pura si inocenta ca in prima zi de sex oral.

poti ramane insarcinata psihic? - desigur ... si atunci combinam insarcinarea ta psihica cu ejacularea me precoce si facem un copil asa.

ce se intampla la introducerea a 5 degete in vagin - ar trebui sa iti ridice automat problema ca poate nu ei o aveau prea subtire ... poate erai tu nitel cam larga (sau galeata cum s`ar zice in popor). In orice caz sunt de parere ca zona ar trebui semnalizata ca atare pentru evitarea viitoarelor complicatii.

daca fac laba si ma abtin sa iasa sperma ce sa intampla - ridici mana pe care ai folosit`o ... te uiti la ea admirativ cat de curata e si apoi iti futi una peste fata ..... al dracu de dobitoc. De ce te mai masturbezi domne daca nu ejaculezi? Macar la masturbare sa nu existe stresul ejacularii a la coitus interuptus sau karezza.

sperma vindeca cosurile? - hai sa o luam altfel ... mai rau nu are ce sa faca.

site-uri cu traduceri de filme porno - lasa`ma sa incerc eu sa`ti scriu una : Aaaaaah aaaaaah aaaaah Oooooh oohhhh ohhhh uhhhhhuhhhh uuuuuuhhh uuuuuhh eeeeeh eeeeehhhhe eeeeeh eeeh iiiiiiihhhhh iiiiiiih iiiih

pot ramane insarcinata daca ma masturbez cu un obiect plin de sperma? - refuz sa raspund la intrebarea asta .... dar sunt curios de ce te`ai masturba cu un obiect plin de sperma. Nu e ca si cum ati fi innebunite dupa sperma ... in general va vad asa sfioase si nitel scarbite de rolul iubirii. Alta intrebare pe care as dori sa o pune e de unde naiba faci rost de sperma necesara acoperiiri obiectului. Se gaseste de cumparat? ca daca donatorul e langa tine nu vad de ce nu l`ai folosi pe el si ai alege obiectu`.

tehnici avansate de supt pula - hahaahhaha imediat am "vizualizat" cum ar arata un special dick sucking forces. In fata acestor tehnici superioare nici un barbat nu ar fi in siguranta. Ar merge pe strazi si ar impune propriul mod de viata printr`o violenta carnala de nedescris.

poti face sex cu un caine si sa ramai gravida? - pierde echipa cateva meciuri si gata ii disconsideram pana si de la posibilitatea de lasa o fata insarcinata? orice echipa mai are si momente proaste.

cum sa se comporte o femeie pentru a esi in evidenta fara a fi extravaganta? - sa lase senzatia ca vrea sa ti`o traga doar tie ... nu tuturor ceilalti.

Continuam cu bla bla`uri aranjate fara nici un rost anume.

mai inchis este grena sau visiniu - imi pare rau ... nu pot sa raspuns. Ajutorul meu gay cu care in general scriu la rubrica asta e plecat intr`o croaziera si pentru mine astea nu sunt culori ci doar cuvinte folosite de fete cu scopul de a te deruta.

sinuciderea un mare cacat - si eu care credeam ca sunt amuzant ...

centre de bioenergizare astrala - din cand in cand pe baricade cand suntem nitel veseli si mai mult beti o punem noi de o depurificare astrala ... poate pe viitor incercam si bioenergizare. La asta trebuie sa te rostesti conform acelor de ceasornic? egal paranteza paranteza.

nu am clima in masina se gaseste clima pe baterii - mestere ... lasa geamul jos ... si scoate brandul lucrat la sala pe geam ... si nu ai nevoie de clima si mai impresionezi si domnisoarele cu pilozitatea ta masculina. Si in al doilea rand .. barbatii adevarati isi mesteresc ei ... nu cauta de cumparat.

calculator de ce nu mi dai poze cu secsi - matrix sau de la tara ... voi ce ziceti?

Senzational! - self explanatory

pula mea ba dau spam ce pula mea sa fac florin
ddtv drumul spre paranormal
cum faci sa iti dai degetul jos si sa til pui la loc
fetele cu lapte poze sexi

Comentarii

  1. Aia cu bioenergizarea astrala intra la capitolul: "am tatuat un dragon pe o cruce,va rog sa-mi transmiteti daca pot sa fiu exorcizat,in cazul in care aparitin altei civilizatii decat cea goriliana?!"

    Like wtf, au luat-o razna toti? Lorin e de vina

    RăspundețiȘtergere
  2. PS Tu tot Om Sfinx Intunecos(gravitational) esti ma ca nu mai stiu?

    RăspundețiȘtergere
  3. "marimea pizdei are legatura cu gura" -> asta e din ciclul marimea nasului are legatura cu marimea organului?

    RăspundețiȘtergere
  4. clar posa ramai insarcinata psihic, numai gandindu-te la treaba asta :) dar posa ai si un avort spontan...

    RăspundețiȘtergere
  5. E uimitor cata lume crede ca un motor de cautare este un fel de oracol care poate raspunde la orice intrebare, oricat de idioata ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  6. jalane,am mai auzit de una din ciclul "distanta de la incheietura mainii pana la degetu mijlociu are legatura cu marimea organului".
    in fond, sunt stupiditati.
    jumate facute de oamenii imbecili.

    RăspundețiȘtergere
  7. La mine s-a pus, random, Marvin Gaye-"Distant Lover"..I'm ready to read now :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. offtopic: man, felicitari - te-am vazut intr-un filmulet (via youtube) dand free hugs la universitate! daca stiam venemam si eu..ar fi cool sa aruncam vorba pe blogosfera (facem un anunt, flyer, etc) sa ne strangem mai multi bloggeri si sa facem un free hugs day organizat in tot centrul! lasa-mi un comm pe blog sa vbim dak vrei.ms! sau mail > weedjournal@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Dude, sunt super tari si intrebarile si comentariile tale =)) fie-ti mila de o biata muritoare, de unde le iei mai? =)) link ceva pls ;;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!