Adevaruri despre urbani

Scriu postul asta la inspiratia de moment a ultimilor doua zile cand m`am strecurat incet dar sigur printre urbanii capitalei. Cu alte cuvinte am fost duminica la " My grandma's backyard " de la la la la "La Scena" unde am asistat cu emotii si suflet de prichindel la un "Targ de haine si accesorii selfmade, vintage si secondhand" ca doar asa ii place urbanului din mine.

Dar suficient cu explicatiile si acum sa trecem la mici rautati gratuite ca doar la asta va asteptati de la mine: In primul rand poate va intrebati de ce toti urbanii au gentile alea care atarna la spate? Raspunsul e sa se prinda mai usor intre usile de la metrou sau alte mijloace de transport in comun.

Nu are rost sa negati ... e adevarat ... am vazut cu ochii mei doua exemplare in relativa captivitate (pana s`au redeschis usile sa elibereze urbanul schelalaind).

In continuare vreau sa va zic ca toti urbanii pe vreme din asta au paltoane. Imi imaginez ca toti fie sunt voyeuri fie sunt un fel de bisnitari ambulanti care iti ofera o gama variata de ceasuri disponibila doar celor initiati.

Urbanii nu au niciodata umbrele ... probabil traume din copilarie legate de marry fucking poppins. De aici deduc ca urbanii nu suporta prea bine nici muzicalurile. Dar asta trebuie sa studinez inainte de a arunca o sentinta asa de dura.

Urbanii au sapca mai tot timpul. Cu alte cuvinte urbanii urasc cerul si nu suporta sa`l vada. Probabil ca simpla vizualizare a oricarui peisaj aflat la peste 2 metri inaltime ii cauzeaza convulsii sau brusca lichefiere a globurilor oculare.

Urbanii mai toti au ochelari de vedere. Actualii urbani sunt fostii tocilari abuzati fizic in scoli. Ochelarii de vedere cu rame groase reprezinta un statement de ordin social. Sunt mandri de suferintele indurate ... si sunt modele vii ale faptului ca orice trauma in copilarie intareste caracterul.

Urbanii au castile de la ipod in urechi mai tot timpul cand sunt pe drum ... si nu numai. De ce? Exista un zvon conform caruia ... zgomotului abiental al orasului ar cauza explozia capului de urban. Apple este singura companie care a inteles asta ... si dupa nenumarate victime ale claxoanelor si vorbariei inutile de pe strazi ... au reusit sa asigure perpetuarea speciei de urbani.

Urbanul poarta dc osiris sau alte marci de incaltaminte pentru skaterasi ... ca nu trebuie sa isi faca funda cand se incalta. Urbanul de mic a fost izolat ... chiar si de catre parinti si din cauza asta nu a reusit sa invete nici pana acum sa faca o funda cum trebuie. Din aceasi cauza unii urbani poarta si cravate largi la gat ....

Urbanii care poarta conversi sunt o specie aparte de urbani care au fost iubiti cand erau mici. Din cauza asta prefera in general albul ca simbol al dragostei parintesti.

Urbanii ... au 6 degete la piciorul stang ... si intotdeauna aleg strada care face la stanga pentru ca au mai multa stabilitate emotionala astfel. Urbanul este alergic la usturoi si la dan brown.

Comentarii

  1. crap! n-am putut ajunge la targul ala, desi mi-am dorit.. zi mai multe, sa stiu ce-am pierdut, pls. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. mwahahahaha.......mai spune-ne de urbani:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am impresia ca ai scris articolul cu oglinda in fata, nu? URBANULE! (sau EMO)

    RăspundețiȘtergere
  4. so so so ... urbanul in general il dispretuieste pe Dan Brown dar omul a fost realist:X a fost perfect:X

    cred k si taranul l-ar dispretuii pe Brown , taranul fiind foarte credincios:D

    RăspundețiȘtergere
  5. hey, subscriu la conversii albi, true, true... am ras ceva, si cred ca poti continua si cu alte observatii si mai nazdravane despre urbani! Sa teoretizam, dara :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu scriu comentariul asta la inspiratia de moment a ultimilor doi zili?
    forza emooo!!! lupta urbanii rosii, eeeeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, graiesti pe limba mea. Exact acelasi sentiment ma incerca si pe mine duminica in La Scena. Ma gandeam, vai frate, ce cool sunt, this is THE place to be ca sa fi mega trendy fancy urban etc.

    Deci, da. Am zis.

    RăspundețiȘtergere
  8. din sala mi se atrage atentia ca am vrut sa scriu exibitionisti nu voyeuri ... corect.

    RăspundețiȘtergere
  9. ai uitat de insigne, frizuri nu-rock-emo-punk, ceva animale de plus suspendate de rucsac/geanta, esarfele mari si colorate si cate si mai cate...

    apropo pana nu inveti sa-ti legi sireturile la dc-uri sa te abtii de la un meet the urban kids 2

    p.s. targul a iesit destul de naspa, dar este un inceput

    RăspundețiȘtergere
  10. daca fac misto de tine inseamna ca e spam?

    :))

    RăspundețiȘtergere
  11. cand cersesti trafic punandu`ti link catre propriul blog ... da e spam.

    RăspundețiȘtergere
  12. n-am chef de mistouri azi. pusesem comment-ul in care ziceam ca e slab postul dintr-un fel de "impuls deontologic", sa nu para ca te atac pe la spate.

    ai dreptate, am cam exagerat cu linkul. unde s-a mai vazut sa lasi si link atunci cand comentezi pe blogul altcuiva? e nesimtire curata, mai ales cand ai reclame si castigi bani din trafic, asa cum fac eu. :|

    RăspundețiȘtergere
  13. Da ... cand lasi un comentariu si apoi la final bagi adresa blogului tau este oke pentru ca tu nu castigi bani din asta. E ca si cum ai spune ca violul e oke pentru ca de fapt tu (violatorul)nu te`ai simtit bine.

    Vezi tu .. nuante .. esente ... o intreaga parfumerie aici pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  14. la palton merge si un shal boem, reminescenza din adolescentza hippie a actualului urban.Sau un ex pareo caci, de ce nu, exista urban beach pana la urma :)

    RăspundețiȘtergere
  15. fooooarte bun articolul, cu toate ca ma recunosc un pic :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. hei,multumesc mult pentru reclama facuta targului. abia azi observ cativa oameni rasfirati care spun ca targul a fost "cam nasol" dupa ce majoritatea mi-au spus ca a fost un succes. o sa mai fie o editie la mijlocul lui decembrie. pentru asta va rog urmariti www.ciudat.blogspot.com. MUltumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. astept un email ceva ca poate ne bagam (metropotam.ro and invita.ro)ca parteneri media :)

    RăspundețiȘtergere
  18. prea multe greseli de ortografie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!