Please delete your blog .. day

Sunt nitel iritat de tot felul de initiative ecologice care iau treaba asta mult prea domol. Uitati un exemplu .. sambata 29 martie de la ora 8 pm toata lumea este rugata sa isi inchida toate electronicele pentru o ora pentru a economisi niste energie. O initiativa destul de aplaudata de bloggerii romani.

Alt exemplu ar fi o retea oarecare (nu dau nume) de siteuri care te roaga sa nu ii vizitezi in acea ora. What the fuck dudes? Nu asa se salveaza planeta cu baby steps. O ora? e mult prea putin.

Eu personal pentru salvarea planetei as infiinta ziua in care iti stergi blogul salvand astfel atat ceva energie pentru fabuloasa planeta cat si pe noi toti de la o moarte intelectuala sigura cand citim ce aberatii ai reusit sa scrijelesti online.

Uite un exemplu ... 375 334 vizitatori a cate o medie de 1:28 minute pe site .. rezulta cam 563 001 minute in care cineva a stat cu calculatorul deschis pe blogul asta penibil. Adica 9 383.35 ore. Daca e sa presupunem ca ar fi vorba cam de 500 watts/h pe fiecare calculator + monitor.

0.5 kW/h adica ... blogul asta a papat cam 4 692 kW .. si cand pentru fiecare kW inseamna cam 0.63 kg de CO2 ... Ajungem cam la 2 955 Kg de CO2 produs de cititorii acestui blog.

Nu era mai bine sa imi fii sters blogul acum mult mult timp? Cu siguranta salvam de cateva ori planeta.

Asa ca va chem pe voi dragii mei bloggeri sa ne stergem toti blogurile pentru ca asa salvam planeta. In calcul nu am luat si serverele care hosteaza blogurile pentru ca iesea direct dezastru ecologic.

De ieri ma puteti gasi si la nihasa.org pentru aia lenesi sa scrie adresa completa.

Nu ... nu imi voi sterge blogul ... era doar un exercitiu extrem de ipocrizie.

Comentarii

  1. Asa, maica, le zici bine, ca si mine de altfel. Ce-i drept eu propuneam altceva in loc de sters blogul, way more radical.
    G.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!