si uite ca nici nu stiam ce cool sunt

Cei care imi citesc blogul cat de cat regulat stiu ca am o mica chestie cu emo kindzii .... adica asprefera sa ii strangem pe toti intr`un loc si sa le aratam standup`uri pana cand or sa le explodeze capul pentru ca au cugetat sa rada. Nu cred ca e o problema asa de grava chestia asta a mea.

Sa povestesc: Am mers aseara cu metroul cateva statii si s`a urcat un trendy cool kid (cu dracu ii cheama pe astia?) cu jumatate de par ridicat in sus ... piercing sub buza si in urechi ... cu sk8t shoes in picioare si haine colorate pe el. Era cu doua pitipoance cam prostute si uratele. Radea galagios ... vorbea tare ... facea glume si era smecheras.

Oficial avem un nou castigator la capitolul ... cine ma enerveaza cel mai mult. Acum imi dau seama cat de la locul lor erau emo kidzii. Stateau in bancuta lor .. linistiti ... nu te deranjau decat putin vizual ... si plangeau fie in sufletul lor .. fie ascunsi undeva intr`un coltisor.

Astia de care zic or fi din aia cu muzica electronica? Houseri ... gandeam eu acum hmmm. Daa ... cred ca asculta muzica electronica (uber cah) si sunt super incantati cand se duc in club sa vada marele ala dj care apasa haotic pe butoane cand el deja are cd`ul cu playlistul facut.

Oricum ... a observat cineva ca mai toti cool electronic kidzii astia au un metru si o flegma inaltime? Lesne de inteles de ce au parul ridicat ... doar sa para si ei mai inalti.

Ii urasc si sper sa isi fractureze degetele toti deejeeii din lume ca apoi toti "electronistii" astia sa se intoarca la manele ... locul de unde au plecat cu adevarat.

PS ... referitor la titlul insemnarii .... mie imi sta parul asa dimineata cand ma trezesc ... sunt cool natural ... nu din ala cu fixativ/spuma.

BTW ... daca folosesti fixativ sau spuma pentru parul tau si tu esti tip ... esti gay ... daca esti emo si faci asta ... e oke .. nu mai plange ca ma faci sa ma simt prost.

Comentarii

  1. am opservat ca pe langa faptul ca sunt pitici (nu ca eu la 1.67 ai mei as fi giant, but heh, i'm a girl..) sunt si uratzei. Problema e ca ei sunt mai frumusei decat ele. Ele sunt de'a dreptul hidoase, acum nush daca de la mama natura sau de la tata funkyfashion :/ ideea e ca pierce'uri+coshuri = love

    RăspundețiȘtergere
  2. nu electronic kids:))) gays:D aia`s genu care tre adunati intr`un loc si iNpushcati unu cate unu 8->

    RăspundețiȘtergere
  3. btw btw:> am uitat sa`ti zic k specia asta ii cea care o adoptat motto`ul " voi radeti de mine k sunt diferit, u rad de voi ca sunteti toti la fel:>"
    si folosesc in exces LEET aka 5cR15oO`L d3`4n PoOooOoL4 :) numa bile

    RăspundețiȘtergere
  4. esti din ce in ce mai putin tolerant, lucru neplacut pentru un om care se vrea inteligent... daca tu nu intelegi muzica electronica, minimal tehno, etc, sau stilul lor de a se imbraca, e problema ta. Cred ca in atata blogareala ai uitat ca gusturile nu se discuta si ca e treaba lor ce asculta si cum se imbraca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toleranta implica sa permiti ceva .. sa faca ceva ce nu ar trebui sa faca. Tu vrei de fapt ignoranta de care sunt nitel curios cum poate da dovada o persoana inteligenta. Atept cu interes continuarea povestirii.

    Asta cu gusturile nu se discuta imi place ... pai vezi tu dragul meu genial cool kid ... asta e jmecherie din aia bidirectionala ... daca gusturile lor nu ar trebui discutate ... ale mele in materie de vestimentatie de ce trebuie puse sub lupa de un anonimc.


    ipocrizia dracului.

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru ca tu deja ai discutat gusturile alora. in felul asta iti anulezi dreptu de a nu-ti fi discutate gusturile. si gusturile astea ale tale, ar trebui sa se refere la ce-ti place tie, nu la ce nu-ti convine la juma din populatie.

    toleranta nu implica sa permiti ceva nimanui. daca eu nu suport cocalarii, dar n-am puterea legala sa le interzic ceva, tot intolerant se cheama ca sunt.
    btw, nu-s acelasi anonim cu cel de mai sus

    RăspundețiȘtergere
  7. anonimii aia 2,.. sunteti tampiti?:|
    daca ar fii toleranta dupa ideea voastra am fii inconjurati de retarzi mai mult decat suntem si acuma..
    ce legatura are muzica minimal tehno and crap cu prostia omeneasca, intreb si eu? sa asculte fiecare ce vrea da cand areti si gandesti ca si combinatia dintre un emokid si un babuin cocalar deja ceva clar ca nu mai este in regula... opriti`va pentru un minut si uitati`va in jur...daca nu suntetz uimiti de prostia ce ne inconjoara...ori sunteti prosti...ori sunteti prosti:)...`nuff said

    ps: nihasa, keep on kickin ass;) si gandestete la o eventuala candidare as president;;)

    RăspundețiȘtergere
  8. unde scrie ca imi anulez dreptul? de ce sunteti intoleranti ... adica daca omor pe cineva imi anulez dreptul la viata? credeam ca totusi traim intr`o societate civilizata :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. si acum sa va zic un secret ... din plictiseala am purtat aceasta mica polemica cu 2 anonimi ... din punctul meu de vedere daca nu ai tupeu sa comentezi cu un nume oarecare esti praf si tot ce spui este egal cu zero.

    oops daca tocmai m`am sters cu toleranta voastra la fund :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Dooooh... Si eu sunt anoniiiim. Wiiii!

    RăspundețiȘtergere
  11. 1. lol
    2.dupa articolul cu "si blogurile sufera de senzationalul OTV style" ma asteptam la mai mult de la tine. ceva documentare sau macar un mic search via wiki pentru ce inseamna muzica electronica. nu mai e ea ce a fost la inceputuri dar tot in aceeasi categorie intra si pink floyd,depeche mode, jean michel jarre,mike oldfield, vangelis,alphaville si multi altii. nu prea e corect fata de ei sa ii bagi in aceeasi oala cu niste scripscari care habar n-au ce inseamna linie melodica ci doar niste sunete random.

    RăspundețiȘtergere
  12. scuzele mele angi ... nu stiam cum sa caut pe wikipedia bum bum bum bum bum bum bum bum bum :)

    RăspundețiȘtergere
  13. da, dragut... tu crek n-ai de cine sa te iei daca te legi de anonimi @-)
    "oh no, esti egal cu zero".
    oh no, tu tocmai ai scris "zero=0", fun!

    RăspundețiȘtergere
  14. pai exista doua metode: fie faci un algoritm prin care masori intensitatea decibelilor si recompui asta sub forma de cuvinte, dar ai grija la virgule ca s-ar putea sa ajungi la manele si nu la "muzica de casa" sau cauti "metode eficiente de a face timpanul sa sangereze in timp ce-l pocnesti pe ala de langa tine ca asculta muzica ca un cocalar veritabil"

    RăspundețiȘtergere
  15. argumentul tau cand zici ca suntem idioti(noi aia doi anonimi) e ca "plm, sunteti idioti". cel mai tru esti tu, nihasa

    RăspundețiȘtergere
  16. pt anonimu de sub mine. invata prietene sa scrii in limba romana "ar fii, am fii". oricum e bine ca ai si tu pareri

    RăspundețiȘtergere
  17. chiar azi ma gandeam ca sunt asa multi... toti par niste pokemoni.. sincer, seamana cu niste anime-uri... si daca io-s normala, dar eu insami si plicticoasa...ei sunt lipsiti de personalitate si copiaza ce vad pe youtube?:)
    oricum singura care chestie care ma enerveaza cel mai mult la pustanii astia este ca fac atata pe lovitii, ca nu-i intelege nimeni si parintii nu le dau atentie si bla bla bla-uri cand de fapt nu e asa. pot exista exceptii..putine:)
    ps. sper ca-s coerenta :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Voi aia de va intitulati "anonim", va jeneaza neuronul sa scrieti un nume sau sunteti prea importanti sa va dezvaluiti identitatea?Si ca sa va raspund eu in locul lui nihasa, el se referea la acei pokemoni de 16 ani ce se cred minimalisti dar sunt morti de foame...

    RăspundețiȘtergere
  19. Haideti sa haidem si sa nu intram in ostilitati inutile. E doar o chestie pe care o consider de bun simt sa te prezinti cand vorbesti cu cineva.

    RăspundețiȘtergere
  20. E invadat bucurestiul de astfel de copilasi...Astia cu patratele si colorati si cu atitudine mai cool am auzit ca se cheama minimalisti...cica.

    Iemoii deja mi se par rasuflati.

    RăspundețiȘtergere
  21. oops,Bucurestiul*

    Si imi place tare mult cum scrii/ce scrii :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Nihasa, pe cat de inteligent "pari", pe atat esti de ignorant!

    RăspundețiȘtergere
  23. ignoranta vine doar din cauza impresiei de superioritate si sange albastru :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!