Teleshoping ...

Este ceva ce nu poate sa faca robocif asta? Ma uit fascinat pe ... cum naiba se numeste postul ca nu are sigla despre ce poate sa faca super robotelu asta de bucatarie ... si imi aduc amitne de nush ce razatoare si de nush ce storcator de fructe ... toate vin sa faca totul mai repede mai bine si mai usor decat aparatele alea clasice din bucatarie.

Intrebarea mea este ... mai exista aparate clasice? E ca la detergenti ... detergentul nostru bla bla vs un detergent obisnuit care e mai scump. Unde se gaseste de cumparat detergentul asta obisnuit? ca sunt si eu curios sa il incerc ... chiar daca e mai prost si nu are particule inteligente care la nivel molecural snopesc in bataie murdaria.


Sa revenim la robocif ... bai sunt surpins ca tot timpul la teleshoping se joaca rolurile alea ... good cop ... dumb cop. Like what the fuck ... gospodina lu` peste ... robocif asta e doar un cacat de blender. Si ce surprinsa esti cand vezi ca ... taie maruntel chestii .. geezaaaaz.

Sa nu mai zic ca la cat de micut e bolul ala in care prepari toate super mancarurile alea ... ti`o iei pe coaja de la barbatul adevarat sarbatoritor (nu exista dar v`ati prins) de ziua barbatului. Pai burta aia crezi ca se alimenteaza cu iubire? Fa`i o portie generoasa ca de aia este barbatul de care te`ai indragostit.

Sa zic si de cat de sigur este? Incredibil dar nu porneste daca nu are capacul inchis. Sincer nu cred ca este un feature pe care vreau sa`l vad la prea multe produse ..... Daca esti suficient de prost sa bagi mana cand lamele alea de otel se invart la o viteza ametitoare ... atunci meriti sa ramai fare deste.

Maine daca iar nu am somn poate o sa va zic doua trei despre aparatele de fitness and shit.

Aaah era sa uit ... unde ii gasesc pe astia care dubleaza? Am vreo doua trei voci pe care vreau sa le violentez nitel.

Am revenit cu alta chestie ... Dar cum il curat? Simplu stupid fuck ... baga`l in apa / spala`l !!!!!!!

Comentarii

  1. hehe, ai fost in forma. kudos.

    RăspundețiȘtergere
  2. well....who do you think are the people that truly teleshop? :)) idiots, no doubt about it :D si ma intreb de unde scot si in ce natura ii platesc pe oamenii ceia care apar si lauda produsul, cum ca le-a schimbat viata :)) un exemplu: nu stiu exact cum se numeste produsul, insa era ceva chestiune care venea in ajutorul persoanelor care au probleme cu coloana vertebrala. Se poarta cica toata ziua, sub orice fel de haine, face orice, si mancare, cred :)) si nu te mai doare spatele :-o mai, si cum mi-o gasesc astia pe tanti X din urbea Y...o stimabila, onorabila de vreo 60 de ani...care tot face parada pe acolo cu aparatul si il lauda de mama focului? ea n-are nepoti de crescut, piete de frecventat in cautarea celui mai bun rapot calitate/pret pentru "kilu'" de rosii, sau mijloace de transport in comun in care sa se plimbe toata ziua? Ce-i cu oamenii astia? :-<

    RăspundețiȘtergere
  3. dude, ai pus punctul pe "i".

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!