web club - masoneria de alta data

Eh .. bag si eu un titlu de libertatea poate poate citeste lumea ce scriu aici. Aseara am fost la Web Club .... nu clubul ... ci evenimentul ... si am ramas asa cu o impresie de club exclusivist unde cei bogati si mari se realaxeaza intr`un mediu familiar si intim. Da ... stiu ... am vazut prea multe filme! dar ... putea sa fie si asa cum zic eu.

Caracterul exclusivist este evident de cand intrai si te intampinau doua domnisoare a caror singur scop era sa iti satisfaca fiecare dorinta. Mai marii onlineului romanesc stateau in picioare la niste trabucuri tocmai din cuba aduse. Radeau zgomotos stiind ca toata lumea se uita cu coltul ochiului la ei ... nu parea sa ii deranjeze ... ba din contra.

Stateam relativ izolat si ii priveam de la departare. Mai am pana sa ajung la nivelul ala ... imi astept doar momentul oportun cand il voi injunghia miseleste pe unul din ei si ii voi lua locul. Privesc insetat de sange din penumbra ... va veni si timpul meu.

Intre timp desfraul si excesul atinsesera cote de nebanuit in onlinenul romanesc ... daca ar sti bloggerii ce fac neogenul netbrigiul arbomedia si proul in timpul liber ... si mai ales pe banii lor!!!!!! cred ca ar exploda blogosfera si twittosfera. Dar mai bine ca nu stiu ... rad in sine la gandul asta ... nimic nu purifica mai bine ca o revolta.

As vrea sa strig Hotii Hotii dar gustul coniacului precum si domnisoara roscata cu pistrui care mi se lafaie in poala ma impiedica sa scot o vorba .... i`am tradat si nimic nu va mai fi la fel.

Se face tarziu si trebuie sa plec ... trasura ma asteapta afara de ceva vreme intr`o ploaia teribila ... nu ma grabesc ... savurez fiecare clipa ... pana la urmatoarea intalnire.

Si totusi ... ar fi putut sa fie asa ...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!