ziua copiilor si bere la motoare

Pentru weekendul asta am planuri .. cred ca e primul weekend cand am planuri de vineri seara pana duminica. Premiera si maturitate zic eu ... desi anarhistul din mine plange ca nu am pierdut spontaneitatea. Deci vineri am asa ... intalnire cu bloggeri la motoarea care incepe pe la 7 jumatate .. toata lumea este invitata aparent. Confirmarea se da pe invita aici.

Asa ca daca ai chef de o bere si esti blogger sau chiar cititor ... vino sa mi`o oferi. Iubesc gratuitatile ca oricine.

Sambata este eveniment privat care este si o premiera pentru mine. Probabil nu o sa aflati ce si cum dar e de bine oricum.

Duminica dupa ce ma duc la vot ceea ce sugerez sa faceti si voi ... apoi o tai spre parcul carol la ziua jocurilor de alta data alaturi de metropotam.

Personal mi se pare o initiativa buna pe care o sustin din toata inima si pe care va invit sa faceti si voi le fel ... fie pe blogurile voastre fie le ziceti prietenilor.

Cred ca toti stiti de scrisorica aia care a mers pe net acum vreo 2 ani ... generatia x ... in care fiecare s`a regasit cu mai mult sau mai putin. Generatiile se schimba si cu timpul prapastia dintre ele se tot mareste. Eu zic bine merci ca am prins cate ceva din fiecare.

Am jucat peretica tzaca portofelul gropita lapte gros sotron tarile frunza prinsea si alte jocuri de gen ... si tocmai pentru asta duminica imi voi asigura o incursiune in trecut. Toata lumea este invitata ... si daca vreti tricouri cu metropotam (totusi nu e ca al meu sac sac) confirmati pe invita.ro

Alte evenimente: De Ziua Copilului joaca-te cu Metropotam in parc!

Comentarii

  1. ai uitat sa zici de petrecerea de miercuri la care tocmai ai fost :P

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat ca nu sunt din bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  3. Vin si eu in parcul carol. Este aproape de mine. Facem o carte?:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!