baietii te aranjeaza ... la orice ora

Ziua de ieri a fost plina peripetii care au fost mai mult sau mai putin scrise pe twitter la cald (@nihasa) dar totusi m`am gandit ca poate e cazul sa detaliez nitel. Aveam nevoie de un costum pentru seara asta (m`am ingrasat putintel si nu mai intru in celalalte) si cum se cade am lasat totul pe ultima suta de metri. Evident ca nu am gasit nimic decent la un pret obscen ci doar invers (stiu .. nu prea are logica dar mi`a placut cum suna in capul meu).

Am apelat in disperare la "baieti" si am facut rost de doua contacte. Primul la care am mers in vizita a fost baiatul din giulesti. Arata jalnic casa ... si nu cred ca isi scoate prea multi bani din traficul asta de haine. Surprinzator pe la ora 9 seara era aglomerat ... a trebuit sa asteptam afara la masuta.

Foarte frumos organizat ... scaunele ... niste sticle cu apa ... si pe masa saminte covrigei si napolitate sa iti faca asteptarea mai placuta. Dupa cum se prezentau cei care ieseau si cei care asteptau nu aveam prea mari sperante ca o sa gasesc ceva rezonabil. Nu prea stiu in ce masura cocalarii poarta costum. Baiatul care venea frecvent acolo si cu care am intrat nitel in vorba pret de o tigara zicea ca dupa se duce la baiatul din otopeni ca ala are adidashi misto.

Inauntru haos mare ... toale peste tot ... si vreo doua fete de mall care isi faceau cumparaturile de la zara and shit. Nu am gasit nimic care sa imi placa si am plecat mai departe. La 10 si 20 eram la brancoveanu la omul meu (celalalt era contactul unui prieten) sa vedem marfa.

Nivelul de cocalarish stuff era semnificativ mai mic si chiar cateva chestii erau chiar decente spre dragute. Am gasit si costum .. probat ... am avut si oglinda sa ma admir (bila alba in plus fara de giulesti guy) ce pot sa zic ... mai bine ca la magazin. Nu tu vanzator care sa te mai ajute nitel ... foarte relaxat .. tipul era in alta camera la calculator.

Ce pot sa zic ... civilizat domne .. poate daca gasesc un baiat care sa aduc hainute din astea asa mai emo poate renunt definitiv la magazine.

Btw ... aseara la goldfrapp toata lumea mi`a adimirat tricoul.

Comentarii

  1. cred ca te-am vz aseara pe acolo ...
    dar tricourile cu aceste mesaje nu le vindeau cu 75 lei cei care venisera cu Goldffrap ??

    RăspundețiȘtergere
  2. mnu.

    din tot ce ai vazut pe site-ul ala p-asta l-ai ales si tu.. sunt reduceri saptamana asta, man!

    (pastram secretul sper. altfel o sa-si ia toti [...])

    RăspundețiȘtergere
  3. nu pot sa cred ca tocmai pe asta ti l-ai luat :) eu am pus ochii pe ceva dar mai sunt marimi pentru grase sau anorexice :D

    RăspundețiȘtergere
  4. am tricoul ala de mult :) la reducerile astea nu mi`am luat nimic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!