puterea blogurilor in biz

Azi m`am cam enervat ... dar sa o luam cu inceputul. Am zis mai de mult ca am fost la o sedinta foto pentru Biz. Azi a iesit si revista .. cred ... asa ca am primit pdf`ul. Ca show off pe bloguri am avut doar poza de pe coperta in care apar si eu. Dar imi plac mie lucrurile usoare? Neah ... placut alta poza din revista care e pe doua pagini. Salvat pozele si hai sa le unim.



Aici intervine enervatul de care vorbeam. Acdsee pro pe care il folosesc in general pentru editare de poze nu stie sau nu am gasit eu cum sa fac asta. Cautat pe net programe si am gasit numai penibilitati care oricum nu faceau asta cum vroiam eu sau chiar deloc. Binee .. hai sa o facem in paint asa old school. I dont think so ... m`am chinuit nitel si m`am plictisit.



Oke ... incercat apoi cu photoshop elements 5 (nu`mi place in general photoshopul ca are mult prea multe functii pe care nu le folosesc) .. and it was like 1 2 3 done. Pozele aveau contur negru si tot s`a descurcat sa il scoate si sa nu ma transeze in doua (deh eu ma intindeam pe 2 pagini ... cred ca e din cauza traficului *haha*). Cred ca o sa ii mai dau o sansa photoshopului elements.





Comentarii

  1. Sau, sau...imi dadeai un reply la mail si iti trimitem poza. Dar ar fi fost plictisitor de simplu...

    RăspundețiȘtergere
  2. dap .. plus ca acum photoshop elements are o bila alba la mine in score chart.

    RăspundețiȘtergere
  3. Photoshop elements e destul de mishto chiar daca are "prea multe functii".Nice pic!

    RăspundețiȘtergere
  4. cum te-ai asezat tu exact in mijloc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. tocmai am citit articolul din biz..poate is mai retard eu, da` descriere blogului tau ii cam tampita:| trecand cu vederea faptul ca 65% ii despre invita.ro ( keep up the good work btw ), restul ii foarte sec " dialog cu cititorii deci e un blog personal " :| no bunnies, no porn, nimic :|

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cumparat revista, am citit articolul.... Toate bune si frumoase pana la declaratia lu' Piticu care zice ca a terminat o facultate. Poate doar imaginar... Daca ma apuc sa numar mai are niste examene de dat si o licenta. deci ... inca o celebritate (GURU nu asa oricum!) doar cu liceul terminat :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. buna ziua ... in anumite cercuri mai speciale asa ... cand zici ceva ... te si prezinti inainte :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!