impulsive shopping

Urasc sa merg la cumparaturi dar cateodata .. destul de rar dar se intampla ma apuca o nevoie impulsiva de a cumpara ceva de care nu am cu adevarat nevoie si de care ma o sa ma plictiseasca intr- luna sau ceva de genul asta. De obiecei am observat ca asta se intampla in weekend si doar daca e ceva ce se poate cumpara online.

Ma loveste si incept sa caut de unde sa cumpar si daca se merita sa il iau din magazin sau de la baieti. Astazi m-a apucat damblaua cu un receptor gps nokia ld-3w de care sigur sigur nu am nevoie. Am zis sa merg la modul buget si din cauza asta am zis ca ma bag la niste siteuri de licatii ... as vrea doar sa subliniez ca okazii si licitatii neogen ... epic fail. Daca totul ar fi mers cum trebuia ... acum aveam gps-ul inutil.

Pana maine o sa-mi treaca ... mai mult ca sigur.

Comentarii

  1. Cu toate ca nu imi place shoppingul propriu-zis adica mersul in magazine, probatul si mai ales platitul, simt nevoia constant de a cumpara numai ca la mine e vorba de haine mostly :P. Daca cineva ar stii sa aleaga fix hainele care imi plac mie si mi se potrivesc si sa mi le aduca acasa, le-as lua pe loc. Astfel n-ar mai fi nevoie sa imi petrec ore cautandu-le :D..ar fi super smecher..

    RăspundețiȘtergere
  2. Si daca nu-ti trece ce te faci ? Ideea e ca trebuie sa te gandesti daca-ti trebuie nu ti-l iei doar asa sa te afli in treaba.

    Incearca Aukro.ro poate au acolo ce vrei tu si poate merge mai bine;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu ocazia Nasterii Fecioarei Maria, iti si va doresc un sincer La Multi Ani si toata fericirea din lume!
    o zi minunata iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  4. @trichinel daca nu trece ... cumparam ca de asta traim intr-o societate de consum.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!