LG Secret - gen test

Cam de aproape o saptama am primit in test un telefon LG Secret  KF750 adica si acum a cam venit timpul sa zic si eu douar trei despre el ca deh .. vreau si eu. In primul si in primul rand trebuie sa subliniez ca sunt destul de incantat de el ca telefon. Se aude extraordinar de bine (mai bine ca oricare altul avut) si nici nu am observat sa piarda semnalul.

Mi se pare ca e cam de fata telefonul si nici nu sunt mare fan slide dar am zis sa il incerc.Butoanele de navigatie sunt touch si cum zicea mai multa lume ... sunt misto ca vibreza. Cerculetele albastre luminoase te impresioneaza la inceput apoi cam uiti de ele. LG Secret stie sa faca cam tot ce au alte telefoane de gen si cred ca un user obisnuit o sa fie incantat de ecranul destul de generos si celalalte functionalitati de gen.


Personal vreau mai mult de la un telefon .. nu ma intereseaza camera .. chit ca e de de 5mb are flash si AF assist beam ... nu ma intereseaza nici faptul ca poate sa playeze divx de pana la 640 si nici tot ce tine de muzica. Sunt ciudat dar pentru mine telefonul este un smart phone.

LG Secret la capitolul smart phone esueaza nitel avand in vedere ca nu are un sistem de operare maleabil (symbian, windows mobile sau ce prostii mai au ifoanele) si sincer doar cu java nu prea pot sa imi fac treaba. Alta chestie deranjanta e ca nu are wifi ... care e mai bine sa-l ai decat sa ii duci lipsa.

Ma deranjeaza si faptul ca nu ma intreaba cum sa se conecteze la net (wifi / carrier) ... pur si simplu are un profil default pe care il foloseste. Nu sunt incantat de asta ..si nici de de ecran in outdoor adica afara cand mai bate un soare ceva. Nu mai vezi nimic pur si simplu ... desi tind sa cred ca este o problema cauzata in mare parte de theme-ul negru ales.

Alta chestie pe care nu am inteles-o la LG Secret este ecranul care este touch sensitive ... partial. Ce inseamna partial? Doar intr-un anumit mod special capata sensitivitati tactile. Nu am inteles asta .. este destul de oke ca touch asa ca de ce nu este touch tot timpul? Pozitionarea modelului? Cine naiba stie ...

Jocurile sunt dragute si fac uz destul de mare de accelerometru (pentru auto rotate shit) si tind sa fie destul de addictive desi la un momentdat realizezi ca nu au practic o finalitate. Castile sunt destul de oke .. mai bune ca la nokia dar mi se par ca mai slabe decat la sony ericsson. Tot in aceasli mod ca la SE-uri (ear plug-uri)

Durata de viata a beteriei .. who knows ..l-am folosit o singura zi .. in rest a stat inchis cu o cartela expirata. Il mai deschideam din cand in cand sa ma joc.Alta chestie deranjanta a fost atunci cand s-a terminat bateria dupa ce l-am luat in test. Apare un battery low ... la 5 minute al doilea si imediat dupa se inchide. Soc maxim pe fata mea.

Eram obisnuit ca la telefoanele vechi cand mai tinea o zi dupa primul battery low. Nu pot sa confirma ca asa face intotdeauna .. zic doar ca mi s-a intamplat. Destul de scumput telefonul pentru un simplu telefon .. 12 mil si ceva. E stylish si probabil ca va prinde pe la un anumit segment de piata. Eu sunt mai nerdy - geeky asa si am nevoie de un telefon care daca nu stie sa faca cartofi prajiti ... o sa invete.

Recunosc ca nu m-am jucat prea mult cu el intr-un mod mai avansat dar pur si simplu m-am intors la nokia e51-ule meu care pe partea de mobile net si conectivitate ma satisface. Desigur ca are mici probleme ... cum ar fi butoanele de pe margine care se apasa incredibil de greu sau trebuie sa ma duc eu la sala .... sau difuzorul care nu pare sa fie suficient de puternic pentru cineva ce vorbeste incet.

In alta ordine de idei ... LG Secret m-a impresionat ca telefon ... nu este smart phone si nici nu se chinuie sa faca asta .. si cred ca asta e cel mai mare atu al lui. Faci o chestie dar pe aia o faci bine. Eu nu caut asta la un telefon si nici nu cred ca sunt reprezentativ pentru piata. Eu vreau cartofi prajiti si alte chestii sci fi.

Specs gasiti pe gsmarena.

Comentarii

  1. lg`urile in general dezamagesc dupa cateva zile, bateria daca il folosesti maxim in 1 zi 2 ii deja gata. ca majoritatea facute de koreenii de la lg, secret ii mai mult sa dea bine la ochi nu sa imrpesioneze prin partea tehnica. touchscreen partial...teh fuck:|

    RăspundețiȘtergere
  2. @jorjh este primul lg cu care m-am jucat vreodata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. apropo de cartofi prajiti.. exista un mobil care face cafea :> din pacate nu mai stiu ce marca era.. aaa si poti sa te barbieresti cu el in timp ce vorbesti.. cel mai penal a fost cand era o tipa la birou si se epila..:|:|:|

    RăspundețiȘtergere
  4. aia era o campanie fake la o banca ... telefonul desigur ca nu are cum sa existe acum si nici peste 10 ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. bai, deci chiar vrea cam multe.asta e un telefon pe care nu multi il au. eu vreau sa imi iau dar nuacum.scrieti pe net lg secretsi dati pe primul rezultat.e un filmulet cu el. telu e sooooooooooooper!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!