kids fat camp? no thnx .... drive in

Obezitatea minorilor va ajunge o problema foarte mare si nu inteleg de ce. Timp liber ai destul si tot ce trebuie sa faci e sa te joci pe undeva afara si sa mananci semi sanatos. Nu zic sa mananci numai legume .. dar poti sa ignori jegurile de fast fooduri gen mecu` si keefsiu.

Cat de mult poti sa mananci incat sa ajungi in asemenea hal? Nu avea probleme hormonale daca va intrebati ... pur si simplu era grasa - obeza pentru ca toata ... dar toata ziua manca junk shit. Evident ca nu era multumita de cum arata si vroia liposuctie. Doctorul a zis pas pana cand nu-si creste nivelul de bla bla din sange.

Pentru a arata mai bine si a face operatia ... trebuia sa ia niste vitamine si sa manance sanatos ... ghici cine era cool si manca pe ascuns aceleasi jeguri? Teribilism. Nu cred ca e oke ceea ce zic dar cand s-a dus a doua oara la control si doctorul a zis ca tot nu poate sa faca operatia de liposuctie ... chiar m-am bucurat.

Imaginea e mult prea expresiva incat sa mai aberez eu aici pe langa ... doar asa ca mini final ... oamenii din jurul tau merg cu 5.5-6km/h sa iti faci o idee despre ce inseama 2.5km/h

Comentarii

  1. Mda, tipa asta e genul care, daca poate sa slabeasca fara sa faca ea vreun efort, adica prin liposuctie, pastile de slabit, shake-uri minune sau mai stiu eu, e fericita. Alergat? Sala? Fructe in loc de ciocolata seara? Sa fim seriosi, ar fi un chin groaznic.

    Ca sa nu mai zic ca parintii probabil au fost orbi pana acum. Sau inconstienti. Sau ambele.

    RăspundețiȘtergere
  2. si ei erau grasi ...

    initial vroiam sa zic ca sufera de obezitate ... dar asta implica ca obezitatea e un fel de boala ... ceea ce nu consider.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce pot sa detest eu persoanele astea IMENSE! la nici unul nu ii vorba de boala, ii pura prostie si inconstienta, in cazul lui asta mica ( right..) ii vorba si de incosntienta parintilor...naiba, ca ai un copil cat o masina si esti asa tampit incat sa nu faci ceva in afara de o liposuctie ca sa aiba loc unde indese mai multe porcarii... god dammit

    RăspundețiȘtergere
  4. Eh, trebuie sa te gandesti cat de extinsa e mancarea de fast food la americani si ai sa intelegi. Daca cumva nu ai vazut pana acum filmul Supersize Me, cauta si uite-te. McDonalds investeste miliarde de dolari anual in reclame. Ministerul sanatatii? Undeva pe la cateva sute de mii anual.

    Si da, nici eu nu o consider o boala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frate e boala nu e fast food, come on sincer

    RăspundețiȘtergere
  6. cu pulsul 141 nu traiesti mult

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!