underlondon 2008 in niste poze

Am fost aseara in Fabrica sa vad Robots in Disguise si Trash Fasion (152 poze pe 100eyes.ro) - si oarecum am fost surprins. Grupul de baieti looking destul de emo  erau trash fasion iar fetele dragutele si chic erau robots in disguise.In orice caz underlondonul de anul asta a iesit destul de misto. Alo emagic - nu putem sa facem si noi mai des ceva de genul asta?

mini p.s .. daca apesi pe poze ... ele prin magie se vor face nitelus mai mari!


Am avut acreditate foto deci am stat in fata sa fac poze si mi-am dat seama ca nu o sa fiu un fotograf bun niciodata: atunci cand tipa celalta de la robots a cazut peste boxe spre deosebire de ceilalti 2-3 fotografi care erau langa mine ... eu chiar am vrut sa o ajut sa se ridice .. nu sa o trag in poze. Ulterior am renuntat cand am vazut ca tavalita pe jos canta in continuare. But it was still fun.

Foarte foarte cute tipa cealalta .. probabil din cauza asta vrajit fiind pun poza ei alaturi de astea care mi-au placut mai mult din seria de 150+ poze.





Daca iti zambeste si preface ca pune piciorul pe obiectiv cand incerci sa faci tragi un wide din mana ... se pune asta ca fiind flirt? Hmmm .. asa ma gandeam si eu ... damn it.

Baietii de la trash fashion chiar au facut show si parca au fost mai electrizanti ca fetele de la robots. Solistul a dat ce a avea mai bun din el .. de la baut bere din public pana la dezbracat si tavalit pe scena .. uf .. spre deliciul fetelor din spatele meu.



Prima oara cand mi se cere id-ul intr-un club doar ca sa ii trimit poze cu el dezbracat. Oh well ... poate nu trebuia sa ma rad in cap si poate pur si simplu am imbatranit.



Underlondon 2008
.. kaput

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!