de ce nu as cumpara nimic niciodata de la altex?

Vreau s─â fac cadou de Cr─âciun un produs electronic ┼či din acest motiv am ├«nceput s─â m─â uit prin sau pe (?!?) magazinele online de la noi. ├Än timp ce f─âceam asta mi-am dat seama de ceea ce scrie ├«n titlu. Adic─â eu pur ┼či simplu nu a┼č cump─âra niciodat─â nimic de la Altex. De ce?

Culorile site-ului nu ├«mi inspir─â deloc ├«ncredere ┼či ├«mi las─â impresia de magazin ├«nvechit ├«n care nu a┼č putea niciodat─â s─â g─âsesc ceva nou. Produs electronic = nou = nu altex = altex fail.

Nu îmi explic de unde această asociere bazată doar pe culorile brandului. Pentru binele lor sper că sunt singurul care se lasă ghidat în viaţă de impresii.

Comentarii

  1. sincer.. mie niciodata nu`mi vine sa cumpar tehnologie de la deastia gen altex domo si alte cele.. habar nu am de ce, dar ceva inauntrul meu zice ca NU

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere
  2. jorjh, te contrazic, toate magazinele de retail gen altex, domo, flanco, Media Galaxi, au aceeasi importatori in mare parte, totul se deosebeste de adaous-ul fiecaruia. eu mi-am luat un ps3 de la altex si o plasma de la emicom. foarte multumit si nicio problema (pana acum). in schimb ce nu as cumpara de la "astia" ar fi un telefon mobil :| daca am orange vodafone si cosmote, ce rost are sa`l cumpar de la ei ? ete fleoshc, imi dau rate ca sa`l cumpar de doua ori :)

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza