de ce nu as cumpara nimic niciodata de la altex?

Vreau să fac cadou de Crăciun un produs electronic şi din acest motiv am început să mă uit prin sau pe (?!?) magazinele online de la noi. În timp ce făceam asta mi-am dat seama de ceea ce scrie în titlu. Adică eu pur şi simplu nu aş cumpăra niciodată nimic de la Altex. De ce?

Culorile site-ului nu îmi inspiră deloc încredere şi îmi lasă impresia de magazin învechit în care nu aş putea niciodată să găsesc ceva nou. Produs electronic = nou = nu altex = altex fail.

Nu îmi explic de unde această asociere bazată doar pe culorile brandului. Pentru binele lor sper că sunt singurul care se lasă ghidat în viaţă de impresii.

Comentarii

  1. sincer.. mie niciodata nu`mi vine sa cumpar tehnologie de la deastia gen altex domo si alte cele.. habar nu am de ce, dar ceva inauntrul meu zice ca NU

    RăspundețiȘtergere
  2. jorjh, te contrazic, toate magazinele de retail gen altex, domo, flanco, Media Galaxi, au aceeasi importatori in mare parte, totul se deosebeste de adaous-ul fiecaruia. eu mi-am luat un ps3 de la altex si o plasma de la emicom. foarte multumit si nicio problema (pana acum). in schimb ce nu as cumpara de la "astia" ar fi un telefon mobil :| daca am orange vodafone si cosmote, ce rost are sa`l cumpar de la ei ? ete fleoshc, imi dau rate ca sa`l cumpar de doua ori :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!