nici extremistii nu mai sunt ceea ce au fost

Presedintele unei tari in general e perceput ca cel responsabil de tot ce nu merge si mai ales cel care conduce tara si are putere deplina. Astazi este investirea in functie a lui Obama ... care dupa cum stiati din posterele sale ... este de culoare (un gradient de la rosu la albastru).

Eu stau si ma intreb ... dar Ku Klux Klan-ul cum isi traieste cea mai neagra zi? si mai ales ce au de and sa faca de acum inainte? Adica era fun sa mai arzi o casa de negri ... sa mai linsezi cate o cioara ... facand asta imbracat intr-o fusta larga si o palarie-masca tuguiata. Cu toate astea erau patrioti si isi iubeau sfanta tara .... sfanta tara ce acum e condusa de un negru.

Ce or sa faca acum? Sa boicoteze tot ce le oferea statul? Electricitate? Benzina? Nu. Nu se va intampla asta. Hai sa nu exageram ... boicotezi boicotezi dar nu renunti la stilul de viata cu care te-ai obisnuit. Ce mai ramane atunci de facut? SA NU PLATESTI IMPOZITELE!

Este o vorba " Nu imi e frica de nimic in afara de Dumnezeu si taxe " .... adica nu te pui cu IRS-ul ca o sa faci ani buni puscarie pentru neplatirea impozitelor si taxelor.

Cu alte cuvinte ... extremismul a ajuns mai mult un hobby decat un mod de viata.

Eu personal nu vad Ku Klux Klan-ul sau nazistii sau whatever ce alta grupare de extremisti care urasc negrii  sa se puna cumva cu IRS-ul.

Taxele si impozitele snopesc in bataie anarhia si extremismul.

Comentarii

  1. Aha deci cu cat sunt taxele mai mari cu atat extremismul mai mic...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai placut cu ziua cea mai neagra :))
    BTW, sistemul de comentarii e groaznic.
    ipo

    RăspundețiȘtergere
  3. Am gasit raspunsul:)) daca nu mai pot sa se i-a de negri, au inceput sa boicoteze felicitarile care promoveaza homosexualitatea:)) proof:

    http://i43.tinypic.com/2ewiejp.jpg

    Is curios daca americanii vor avea un presedinte negru+gay ce o sa mai faca atunci...

    RăspundețiȘtergere
  4. Apoi facusi asa o supa din toate, nu-i presedintele statul, nu-i statul irs-ul, nu-s toti negrii obama si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!