ce naiba e asa de special la sex?

Sau mai bine spus cine naiba a marketat sexul ca fiind fix lucrul ala pe care trebuie sa il faci de la o varsta cat mai inaintata? Vorbesc desigur despre baietelul ala din UK tata la 13 ani (stire).

Treisprezece ani ... tu ce faceai la 13 ani (1998)? Eu sigur nu stiam cum functiona chestia asta cu sexul si singura mea preocupare nu era sa aflu. Nu avusesem nicio pritenea si nici nu sarutasem vreodata o fata.

Nu ma uitam mai mult de 20-30 minute la televizor pentru ca eram pe afara pe undeva sa bat o minge sau sa bubui un tun cu carbid. Nu aveam calculator acasa si nici nu stiam ce e ala internet. Lucru care totusi avea sa se schimbe de la 14 ani odata cu aparitia Starcraftului si internet cafe-uri prin Bucuresti.

Nu fumam si nici nu beam bauturi alcoolice. Imi ridicam alocatia odata pe an pentru ca nu aveam nevoie de bani. Nu faceam nimic cu ei. Viata era simpla la 13 ani si nici nu cautam sa mi-o complic facandu-mi o prietena.


Ce ar putea sa te convinga sa ti-o complici inutil? Ce te-ar putea convinge in lumea asta sa faci sex cu fata aia asa de urata?

 
Ea nu e mult mai batrana ca el ... are 15 ani desi zici ca e maica-sa la cat de batrana pare. Inca nu-mi revin din socul asta ... cum sa faci copil cand ai un metru si o flegma ( nu sunt rau ... serios are 1.2m inaltime)? La 13 ani ce ai in pantaloni nu este p#@$ ci puta.

In schimb par pregatiti sa fie parinti. Mai ales cand reporterul il intreaba pe baietel cum se va descurca financiar la care asta ii raspunde cu alta intrebare de mare angajament : Ce inseamna financiar?

Este foarte bine ... sunt sigur ca o sa va descurcati in aceasta lume mica si primitoare.

Vai cat de urata poate sa fie ... si paradoxal de cand a aparut stirea s-au mai anuntat doi pusti de 14-15 ani care afirmau ca ei sunt tatii adevarati. Bai voi ce ati baut? Este un monstrulet fata asta.

Mi se ridica parul de pe mana cand ma uit la poza aia ...

Comentarii

  1. lumina stinsa. altfel nu-mi pot explica. nu numai ca e urata, zici ca are sindromul down :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eşti sigur că nu e poză de familie cu maică-sa?

    Oricum, pentru UK, tipa e bună cu flăcări.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tru. 'Femeia' nu este ingrozitor de urata pentru Marea Britanie.

    Eu la 14 ani am avut un prieten bun, care 'imi ceruse prietenia', dar ne-am despartit pentru ca nu a mers. A INCERCAT SA MA SARUTE :-O! Wtf?! Eu vroiam doar sa ma joc fotbal cu el atunci cand ieseam afara nu atrocitati de genul 'sarutat'!

    Iar cei doi copii, ca si copiii - nu-i prea duce capul si sunt tineri... dar de parinti ce zici? Care sunt convinsi ca 'baiatul' lor va fi un tata minunat :-|! Cu o asemenea educatie si cu asemenea parinti, zau ca nu dau vina pe copii!

    RăspundețiȘtergere
  4. La 13 ani nu ai inca dezvoltat simtul esteticului. Plus ca atunci cand probabil a vazut "gaurica" nu l-am mai interesat cum arata la fata, ca era prima pe care o vedea. Sau?

    RăspundețiȘtergere
  5. Stirea asta o citesc aici si pur si simplu am ramas fara cuvinte. Mi-e mila de baietelul ala si partea mai proasta e ca nu stie ce-l asteapta. Cand mi-aduc aminte de primul prieten si primul sarut, pai nu m-am grabit...s-a intamplat abia prin liceu. Baitatul acesta o sa mai aiba copilarie. E trist....

    RăspundețiȘtergere
  6. eh ce sa spun! Omu poate de la 13 ani si sunteti invidiosi iar voi fetelro sunteti geloase pe ea ca atrage barbati mai tineri nu mai batrani cu ceafa lata, telefoanele pe masa si cheia de la masina legata de gat. Asta e iubirea devarata care nu tine cont de varsta :))

    RăspundețiȘtergere
  7. sa nu uitati ca tipa este dupa nastere. Nici o femeie la cateva zile dupa nastere nu arate prea bine... Nu o fi fost ea chiar asa urata in urma cu noua luni.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu la 13 ani, (1990) incepeam sa descopar ca exista o alta viata... asa ca dragostea era ceva frumos si inocent pe vremea aia (mama, ce nasol suna!)iar sexul era ceva ce nici nu-mi trecea prin cap

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum sa nu iti placa fetele la 13 ani? 13 ani e o varsta buna de placut fete. Doar ca ele nu prea plac baietii de 13 ani. Panaramele se uita la aia mai mari, de 14 sau, daca sunt mai mistoace, la aia de 15...

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine, dupa ce am mai scrolat o data pana la poza mi-am dat seama ca exista un motiv pentru care aia s-a uitat la unul cu doi ani mai mic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place ca el discuta foarte senin cand zice ca va fi un tata bun. Cel mai tare a fost cand l-au intrebat reporterii cum o sa se descurce financiar, a intrebat ce inseamna:)). Asta este, nimeni nu se mai gandeste la consecinte, oricum si la noi ii cam aceasi situatie cu copii de tigani aia ce se casatoresc de la 12 ani.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!