apoi eu pe vremea voastra radeam altfel

Stiti ce e trist cu internetul asta? Ajungi sa ai la indemana buricelor degetelor atat de multe informatii si posibilitati de comunicare cu aproape oricine de pe pamant ... dar te poti intelege doar cu text. Lipseste libajul nonverbal. Ai nevoie de ajutor si din cauza asta au aparut emoticoanele & internet slang care sa descrie cat mai bine reactia ta in fata cealalta a monitorului.

O sa bolduiesc "sa descrie cat mai bine reactia ta" pentru ca am observat o chestie deranjanta in real life la unele persoane: in loc sa rada zic lol si nu schiteaza niciun zambet. Atat de terminati v-a facut chatul ala pe irc/messenger? sunteti niste fapturi cu o vointa frageda daca doar cativa ani de internet au fost necesari sa va schimbe tendinta naturala de nonverbal.

Cat de trist poti sa fii sa folosesti lol/rofl/:))) sau =)) fara a te pravali de ras in fata calculatorului? Lasa-ma sa iti zic eu ... foarte trist.

In concluzie se poate spune ca sunt pro emoticoane si internet slag cand deservesc ceva ce se intampla in realitate. Nu sunt incantat de abuzul lor pe internet si cu atat mai mult in viata de zi cu zi ... desi ma fac cateodata vinovat.

Ah da ... referitor la asta tind sa folosesc destul de des in viata de zi cu zi FAIL.

Anyway ... pe subiectul asta .. mai jos avem o incercare de fail lol ..


Comentarii

  1. Cum percep eu cel p[utin, sa zici "lol" inseamna altceva decat sa razi; "lol" folosit in limba vorbita inseamna mai degraba ceva sarcastic gen" de tampenia asta nici sa razi nu-ti vine" sau in limbaj mai cocalaresc "da, frate, macatzash, foartte tare, gadila-ma sa rad" Zisul de "lol" oricum n-ar avea cum sa substituie rasul natural.

    RăspundețiȘtergere
  2. [...] Alex, Nihasa, uite ce tragedie ati provocat [...]

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))) foarte tare filmuletzul! si chiar am ras! ma bucur sa aflu ca nu e jenant sa razi de unul singur cand dai de ceva amuzant pe net, nu de alta, dar vecinii ar putea intra la banuieli cand aud pe cineva izbucnind in hohote de ras dupa o liniste deplina... foarte tare si blogul! keep it up! acum l-am descoperit, desi vad ca ai ceva vechime in blogosfera...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!