here is my mix tape

Dap .. cred ca trebuie sa imi iau un mp3 player ca deja asa nu se mai poate. Pana acum ceva vreme ascultam direct radioul meu de pe last.fm[punct]Intre timp last.fm-ul a ajuns sa fie cu plata si cum sunt scartar rau de tot (3euro/luna?!@?#!) nu mi-am facut abonament. Cu alte cuvinte ascult linistea din biroul meu de acasa cand merg pe strada.

Dar ieri am facut pasul major ... Eu cu manuta mea am incropit un playlist de vreo 20+ melodi. La final m-am uitat ce am ales si pot spune ca sunt cat se poate de comercial si dezgustat de chestia asta. Sunt melodii care imi trantesc un zambet pe buze cand le ascult. Nu asta ar trebui sa fie criteriul dupa care faci un playlist de mers pe jos prin oras? Eu zic ca da.

Dar tot raul spre bine ... cu ocazia postului acestuia am descoperit playlist.com care e foarte tare daca vrei sa iti faci un playlist pe care sa il dai altora sa il asculte pe internet. Oare pot sa fac scrobbling pe last.fm? Hmmmm lets google this.

Acestea fiind spuse ... minunati-va cu playlistul meu de pe telefonul mobil .... playlist ce ar trebui sa ma tina 1.8 km de mers pe jos pana la sediul metropotam :)

Comentarii

  1. Playlistul tau se potriveste cu starea mea de spirit de acum. Numai bun de ascultat. 10x.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai este si blip.fm. gasesti si mainstream (ce vad ca asculti acum) dar si lucruri mai rare/interesante/regionale.

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim - eu am inventat curentul emo! Acum de exemplu m-am plictisit de el si incerc sa gasesc noul stat in intuneric :)

    RăspundețiȘtergere
  4. fall out boy?! nu tu ai zis la un moment dat ca Muse sunt lame sau ceva de genu, macar asculta si tu Hysteria sau Knights of Cydonia. Sau Feeling good. Starlight e prea happy ffs

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!