zambete rasete si flirt

Pe sub mana asa nitel am reusit sa intru in posesia unui excel cu numarul de emoticoane  folosite in cadrul campaniei zapp buzz si acum o sa despic nitel firul in patru. Cei monitorizati au fost in ordinea cifrei de pe tricou: petreanu, arhi, visurat, fulgerica, ahilosu, subiectiv, buddha, mariussescu, etherfast, oradeanul, olix si denisuca. Destul de multi din top 100 sa zic asa.

O chestie asa rapida .... fetele sau mai bine zis fata (denisuca) scoate limba cel mai putin si cred ca asta tine nitel si de maniere. In schimb procentual sta destul de bine la ras cu toata gura in timp ce baietii prefera sa zambeasca asa sarmant. Ahilosu a fost singurul care a folosit emoticonul de flirt. Fetelor sariti pe el!

Olix si fulgerica au facut abuz de emoticoane ... fiind singurii in triple digits. Iar cei mai seriosi slash tristi (adica daca nu folosesti emoticoane happy e clar ca nu esti happy... nu?) au fost petreanu si ahilosu - aka cele mai putine emoticoane in posturi.

Legat de comentatori ... aia ai lui arhi si visurat sunt cei familiarizati cu emoticoanele abuzand de functionalitatea asta. Cele mai multe comentarii flirty le are olix ca deh cheatuind a reusit sa imi fure locul I la cel mai sexy blogger (dar cu trisatul asta tot am ajuns pe podium) asa ca putem presupune ca impresioneaza fetele cu astea.

Overall si la autorii de bloguri dar si la comentarii ... topul emoticoanelor folosite este ceva de genul asta:

  • zambet 
  • scos limba
  • ras
  • ras cu toata gura. 
  • flirty filthy  (btw citeste asta cu voce tare daca poti)

Btw ... suntem o natie gay merry ... radem si ne flirtuim destul de bine pe internet.

Comentarii

  1. "Cele mai multe comentarii flirty le are olix ca deh cheatuind a reusit sa imi fure locul I la cel mai sexy blogger (dar cu trisatul asta tot am ajuns pe podium) asa ca putem presupune ca impresioneaza fetele cu astea."
    Nu prea cred ca olix ti-a luat locul de cel mai sexy blogger... Nu are cum! E manarie, clar :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ;)(sa dau exemplu de emoticon, nu altceva...:) )

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!