say hello to my little hitler

[tot sta in draft insemnarea asta ... asa ca m-am gandit sa vada si ea lumina zilei]

Avem urmatoarea campanie pentru prezervative:


Iti pasa ca il nasti pe hitler?


Si intrebarile mele firesti -  daca ai sti ca il nasti pe hitler tu ca mama sau tata ... l-ai omori? Eu ma indoiesc amarnic. Este sange din sangele tau si trebuie sa fii cu adevarat nemilos sa faci asta. Plus ca din cate stiu eu hitler nu a facut rau niciodata parintilor asa ca ce m-ar interesa pe mine in calitate de parinte ca e hitler sau nu?

Nici nu cred ca vreo vecina/vecin ar avea tupeu sa zica ceva de baietelul meu.  Ma rog ... ideea asta de campanie se cam $%#$ pe prezumtia de nevinovatie. Asta e problema clasica cu preemtive strike-ul (eu vad in viitor si te atac pe tine inainte pentru ca stiu ca tu o sa ma ataci in viitor .... dar si tu vezi in viitor si faci acelasi lucru ca mine) ... ajunge sa fie absurd la un moment dat.

Plus sa fim nitel seriosi ... armate intregi nu au putut sa il opreasca pe hitler (intrebati la polonezi si francezi) si tu vrei sa-mi spui ca 0.5-1mm de latex poate? Creativilor ... va face hitler un blitzkrieg de nici nu mai apuci sa iti pui prezervativul.

Comentarii

  1. Mâncă niţel căcat creativul care a croşetat campania aia, pentru că ascensiunea şi nebunia lui Hitler s-a datorat la 'jde mii de factori, nu mătărângii lu tat-su.

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu, stiu nu are legatura cu post-ul DAR !!! tu faci reclama mascata la FANTA!!! got you:D Doua admiratoare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!