am castigat la tenis cu piciorul :))

Ieri a fost marea iesire de intai iunie (stiu ca azi este intai dar noi am sarbatorit duminica atunci cand lumea nu era pe la munca) cu metropotam si cred ca am adunat 130+ fosti copii. Parca am fost ceva mai multi ca anul trecut dar cum nimeni nu a stat sa numere ... poate sa fie totul doar in capul meu.

Toti am fost jucausi si ne-am simtit bine. Cronicile bloggerilor prezenti pot sa confirme asta. Noutatea anului a venit de la sandra cu ale ei jonglerii ce au atras ca un magnet toti copilasii din jur. Am fost master of pain la twister (adica invarteam sageata aia) si mi-a placut la nebunie sa vad oameni cu o elasticitate mai mica ca a mea (sac!).

Alaturi de bobby am reusit sa fim o echipa distructiva (exagerez si eu dar imi place sa ma laud singur) la tenis cu piciorul. M-am uitat la ceilalti cum jucau tarile sau frunza ...dar am zis pas ca de la o vreme sunt iepure sedentar.

De iesit bine a iesit si o sa fac presiuni la munca sa facem chestia asta mai des.

Review-uri si poze gasiti pe pagina evenimentului de pe invita - adica apasa aici

Eu am venit in parc cu trotineta mea care a fost un lipici la fete - hahahaha - ca tot ma intreba un comentator cate fete mi-am pierdut dupa afirmatia " nu carnet deci nici masina " :)))


So this is me ... cu a mea mandra trotineta :))

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!