windows 7 e chiar surprinzator

Windows 7 aparent tine mortis sa ma tot surprinda intr-un mod bun. Primul lucru a fost gasirea si instalarea automata a hardware-ului fara parada obisnuita a cd-urilor cu drivere. Am apreciat foarte mult asta. A doua surpriza a venit de la lipsa problemelor (vista like) cand am vrut sa rulez programe facute pentru windows xp. 


Pananude mult cireasa de pe tort fusese pop-up-ul de notificare faptului ca windows-ul s-a izbit de o eroare incredibila ce necesita restart dar ca am totusi 60 de secunde sa imi salvez munca pana cand crapa. Wow. 




Azi m-a surprins din nou. Am schimbat sistemul (placa de baza + procesor + ram) cu unul de acum 3-4 generatii (vechi de vreo 6 ani) si am intrat in windows. Ma asteptam sa crape pentru ca schimbarile de arhitectura erau prea mari (de la intel dual core la amd barton single core) si pentru ca sistemul vechi avea cu 256mb mai putin ram decat minimul recomandat de Microsoft. Nu a fost sa fie asa. 


Windows 7 s-a reconfigurat singur si a incercat cu relativ succes (nu a gasit placa de sunet) sa instaleze driverele. Nici ramul mai putin nu l-a deranjat. S-a adaptat si merge. 


Vedeti cat de mult bine poate sa faca nitica competitie? Multumesc Mac OS X si Ubuntu 9.10 :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!