Alice in Tara Minunilor la imax 3d

Aseara am fost la avanpremiera Alice in Wonderland la IMAX 3D si pot spune ca a fost o experienta cel putin interesanta. M-am lasat prins intr-un mestec ciudat de oameni (vedete tv, critici de film, oameni din online si bloggeri) si am purces cu nerabdare la prima mea experienta cu IMAX-ul. Mi-a placut ecranul gigantic, spatiul generos pentru oameni mai inalti nitel si atentia la detalii (fetele primeau ochelari verzi si baietii albastri).

Experienta 3D a fost inedita (trebuia sa imi misc capul pentru ca nu reuseam sa cuprind toata imaginea) poate si din cauza dimensiunii ecranului cat si a locurilor destul de apropiate de el (randul 5). Nu zic ca mi-a displacut dar comparativ cu un film non 3D unde poti sa gasesti asta obositor la IMAX mi s-a parut oarecum natural si normal.

De ce tot vorbesc de experienta 3D si nu de film? Ei bine filmul nu este o capodopera ce ne va ramane in mintea colectiva ani de zile. Este interesant, amuzant si pe alocuri wow dar nu mai mult. Mi-a placut mai mult decat Avatar si a reusit sa imi trezeasca mai multe reactii emotionale. Dar (surpriza) nici Avatar nu il consider o capodopera.

Sunt doua filme ce fac uz excesiv de CGI & 3D si pot spune ca Alice mi s-a parut mai viu pe cand Avatar mi s-a parut superior tehnologic. ?Totusi Alice are avatanjul ca este cu aproape o ora mai scurt si te arunca in actiune mult mai repede.

Concluzia? Merita vazut la un cinematograf 3D si nu o sa va simtiti inselati de pretul biletului.

Comentarii

  1. Fetițele primesc verzi și băiețeii albaștri din motive independente de modă sau culori potrivite. Pur și simplu se merge pe principiul că băieții au capul mai mare decât fetele (nu săriți fetelor, nu e misoginism) iar ochelarii mai mari sunt albaștri.
    Then again, când am fost la IMAX am văzut și destule fete care purtau ochelari albaștri. Egalitate între sexe nene...

    RăspundețiȘtergere
  2. Meekuu, asta voiam si eu sa zic. Apropo, eu cand am fost la IMAX am cerut ochelari albastri, fiindca am capul mare si nu voiam sa stau 3 ore cu ceva incomod :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm ... eu mizam mai mult pe estetica :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun, inca o recomandare pozitiva pentru Alice, la IMAX inca nu am fost, insa m-a surprins cum arata di nexterior, asa ca o sa fac un drum curand, mai mult insa pentru IMAX decat pentru film

    Ass si stiu sa cer ochelari albastri:)):D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!