Harry Potter al 7lea

Aseara am fost la invitatia celor de la Cinema City Cotroceni la avampremiera Harry Potter cu noul proiector digital imax. Mi s-a parut cel mai bun HP de pana acum desi nu am vazut doar 2-3 filme din seria producatoare de 5.4 miliarde de dolari. La penultimul HP vazut am fost dezgustat de incercarea unor adulti de a juca rolurile unor copii dar din fericire nu a fost cazul ultimului film. Se vede ca J K Rowling si-a adaptat personajele din carti la atmosfera filmului.

Mie personal nu prea imi place aceasta pierdere de culoare pe care filmul a suferit-o o data cu trecerea anilor. Daca la inceput culorile erau mai calde, mai deschise si mai potrivite unui film pentru copii .... ultimul film isi pierde tot mai mult din saturatie si pare un thriller/horror ce tine mortis sa te sperie folosind eternul truc cu bau baul care iti sare in fata pe tot ecranul. Un efect ieftin si nepotrivit pentru un astfel de film daca e sa ma intrebi pe mine.

Dintre cei 3 actori principal heriminoida s-a maturizat cel mai frumos. Jailbaite chiar desi sunt sigur ca pedobear does not approve.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!