The Social Media Super Subway in Romania

Pe 10 decembrie are loc conferinta Social Networks Strategy organizata de Evensys si mi-a placut foarte mult metoda de promovare aleasa: O harta social media a metroului bucurestean. Eu am luat-o ca pe o mini leapsa asa ca as vrea sa o dau mai departe.

magia se intampla cand dai click pe poza ....

Eu stau la Facebook. Zona este misto dar cam aglomerata si ocazional blocata. E buricul de buric si FOTM (Flavor of the Month). Toti ati trecut pe acolo candva in ultima luna fie de bunavoie sau tarat de un prieten.

Toate primele intalniri au loc in fata la Mc. Toti bisnitarii cu brizbrizuri de jucat sau de petrecut timpul sunt tot aici in perioada rece in acel micro parc de distractii. Candva am aprins si cel mai mare brad din lume si lumea a dat buluc ca la urs sa il vada. Au fost cei mai multi oameni vreodata intr-o statie de metrou din Bucuresti. E un record.

E plin de spammeri care se ofera sa iti mai stearga un parbriz ocazional sau pur si simplu sa le dai niste bani pentru orice cauza random. Asta e Facebook (Piata Unirii).

Acum e randul tau. Care e cea mai apropiata statie social media de tine?

Comentarii

  1. N-am să aflu niciodată dacă soarta mea e să fiu sociabilul care taghează paişpe mii de frienji în poze penibile sau nărdu' care ştie ce-i aia melatonină şi de ce iese din hipocamp. Hala Traian e o zonă de căcat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!