Black cat-ul biped

Se da o poveste din 2005 (link) si o poveste din 2011 (link). Pe scurt este vorba despre un personaj ce bantuie prin Bucuresti si cand vede o blonda imbracata complet in negru o intreaba "daca se poarta moda black cat-ului biped". Coincidenta? Probabil acelasi personaj. M-a facut curios sa vad daca si alte persoane s-au lovit de black cat-ul biped si google chiar a fost generos.


Pe forumul de la edu.ro este un profesor de matematica pe nume Bogdan Stanoiu ce sustine (scria in 2008) ca el face gluma asta frecvent.
Într-adevăr am uneori obiceiul de a glumi atunci când văd o fată îmbrăcată în negru spunând că "văd că sepoartă moda black-cat-ului biped".
Cand folosesti de minim 6 ani aceasi gluma tind sa ma intreb cata sanatate mentala a mai ramas...

Bogdan Stanoiu-motănaşul biped (cum singur se descrie)

Comentarii

  1. Am mai gasit niste "victime"
    http://pif-and-the-city.blogspot.com/2006/09/eu-i-oamenii-de-pe-strad.html

    http://arinarulz.wordpress.com/2009/04/10/black-cat-ul-biped/

    Domnul explica pe forum ca

    RăspundețiȘtergere
  2. (scuze, accidental enter)
    ...glumita face parte dintr-un studiu psihologico-sociologic.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce dureaza de 6+ ani si nu e publicat nicaieri .... yeah right

    RăspundețiȘtergere
  4. eu zic ca e mai naspa cand tipul vine in trench coat si se expune in nuditatea lui pe Bd Koglaniceanu; dupa asta black-cat-ul biped e nimic

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai există și alte variațiuni pe tema “pisicii bipede”. Astfel codița black-cat-ului biped poate fi și șatenă, roșcată, brunetă etc. De asemenea , pentru o tipă îmbrăcată complet în alb se poate spune că se poartă moda white catului biped sau putem înlocui culorile alb și negru cu orice culoare X pentru care există pisici ce au blana cu respectiva culoare., adică “moda X cat-ului biped” (culoarea X fiind spusă cu denumirea ei în engleză) . De asemeea dacă o tipă este îmbrăcată în negru în ceea mai mare parte (dar nu complet) se poate spune că se poartă “moda quasiblack-cat-ului biped” iar dacă este îmbrăcată în negru cu decolteu alb că se poartă “moda quasi black cat-ului biped cu guleraș alb” sau folosind un diminutiv cu un sufix în formă românizată “moda quasiblack-cat-uțului biped cu culeraș alb”, după caz “moda quasiblcak-cat-ului biped cu alb pe burtă “etc.
    Dacă o tipă este îmbrăcată complet într-o culoare culoare Y pentru care nu există pisici având blana respectiva culoare se poate spune “văd că apar specii noi cumar fi Y cat-ul biped cu codiță…”(codița conform culorii părului iar culoarea Y spusă în limba engleză)-de exemplu, “văd că apar specii noi cum ar fi blue cat-ul biped cu codiță șatenă” Dacă o tipă este îmbrăcată în două culori X și Y se poate spune ceva de genul: “văd că apar specii noi cum ar fi half X half Y cat-ul biped” după care “de fapt quasihalf X quasi half Y cat-uțul biped cu codiță…”(după caz în funcție de culoarea părului iar culorile X și Y fiind spuse în limba engleză).
    Dacă dai peste un grup de tipe, fără niciun tip poți lansa o întrebări de tipul “ce mai face crescătoaria mea de birmaneze bipede?” , “ce mai face crescătoria mea de mieuno-torco-zgârâietori bipede ?” etc
    De fapt motivul “pisicii bipede” mi se pare un mod mai soft de a agăța decât modurile de adresări tipice/convenționale folosite în acest scop.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi s-a intamplat si mie astazi. Nu imi vine sa cred ca individul are pretentii la agatat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h