Black cat-ul biped

Se da o poveste din 2005 (link) si o poveste din 2011 (link). Pe scurt este vorba despre un personaj ce bantuie prin Bucuresti si cand vede o blonda imbracata complet in negru o intreaba "daca se poarta moda black cat-ului biped". Coincidenta? Probabil acelasi personaj. M-a facut curios sa vad daca si alte persoane s-au lovit de black cat-ul biped si google chiar a fost generos.


Pe forumul de la edu.ro este un profesor de matematica pe nume Bogdan Stanoiu ce sustine (scria in 2008) ca el face gluma asta frecvent.
Într-adevăr am uneori obiceiul de a glumi atunci când văd o fată îmbrăcată în negru spunând că "văd că sepoartă moda black-cat-ului biped".
Cand folosesti de minim 6 ani aceasi gluma tind sa ma intreb cata sanatate mentala a mai ramas...

Bogdan Stanoiu-mot─âna┼čul biped (cum singur se descrie)

Comentarii

 1. Am mai gasit niste "victime"
  http://pif-and-the-city.blogspot.com/2006/09/eu-i-oamenii-de-pe-strad.html

  http://arinarulz.wordpress.com/2009/04/10/black-cat-ul-biped/

  Domnul explica pe forum ca

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 2. (scuze, accidental enter)
  ...glumita face parte dintr-un studiu psihologico-sociologic.

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 3. ce dureaza de 6+ ani si nu e publicat nicaieri .... yeah right

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 4. eu zic ca e mai naspa cand tipul vine in trench coat si se expune in nuditatea lui pe Bd Koglaniceanu; dupa asta black-cat-ul biped e nimic

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 5. Mai exist─â ╚Öi alte varia╚Ťiuni pe tema “pisicii bipede”. Astfel codi╚Ťa black-cat-ului biped poate fi ╚Öi ╚Öaten─â, ro╚Öcat─â, brunet─â etc. De asemenea , pentru o tip─â ├«mbr─âcat─â complet ├«n alb se poate spune c─â se poart─â moda white catului biped sau putem ├«nlocui culorile alb ╚Öi negru cu orice culoare X pentru care exist─â pisici ce au blana cu respectiva culoare., adic─â “moda X cat-ului biped” (culoarea X fiind spus─â cu denumirea ei ├«n englez─â) . De asemeea dac─â o tip─â este ├«mbr─âcat─â ├«n negru ├«n ceea mai mare parte (dar nu complet) se poate spune c─â se poart─â “moda quasiblack-cat-ului biped” iar dac─â este ├«mbr─âcat─â ├«n negru cu decolteu alb c─â se poart─â “moda quasi black cat-ului biped cu gulera╚Ö alb” sau folosind un diminutiv cu un sufix ├«n form─â rom├ónizat─â “moda quasiblack-cat-u╚Ťului biped cu culera╚Ö alb”, dup─â caz “moda quasiblcak-cat-ului biped cu alb pe burt─â “etc.
  Dac─â o tip─â este ├«mbr─âcat─â complet ├«ntr-o culoare culoare Y pentru care nu exist─â pisici av├ónd blana respectiva culoare se poate spune “v─âd c─â apar specii noi cumar fi Y cat-ul biped cu codi╚Ť─â…”(codi╚Ťa conform culorii p─ârului iar culoarea Y spus─â ├«n limba englez─â)-de exemplu, “v─âd c─â apar specii noi cum ar fi blue cat-ul biped cu codi╚Ť─â ╚Öaten─â” Dac─â o tip─â este ├«mbr─âcat─â ├«n dou─â culori X ╚Öi Y se poate spune ceva de genul: “v─âd c─â apar specii noi cum ar fi half X half Y cat-ul biped” dup─â care “de fapt quasihalf X quasi half Y cat-u╚Ťul biped cu codi╚Ť─â…”(dup─â caz ├«n func╚Ťie de culoarea p─ârului iar culorile X ╚Öi Y fiind spuse ├«n limba englez─â).
  Dac─â dai peste un grup de tipe, f─âr─â niciun tip po╚Ťi lansa o ├«ntreb─âri de tipul “ce mai face cresc─âtoaria mea de birmaneze bipede?” , “ce mai face cresc─âtoria mea de mieuno-torco-zg├ór├óietori bipede ?” etc
  De fapt motivul “pisicii bipede” mi se pare un mod mai soft de a ag─â╚Ťa dec├ót modurile de adres─âri tipice/conven╚Ťionale folosite ├«n acest scop.

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 6. Mi s-a intamplat si mie astazi. Nu imi vine sa cred ca individul are pretentii la agatat.

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza