not so smart phone

Stiti care e partea amuzanta la smartphone-urile astea noi? Ca oricat de smart este tot nu poti sa raspunzi la el sau sa suni pe cineva daca ai manusi pe maini. Deh. Ecran capacitiv. Desigur sunt si exceptii - cele ce au si butoane hardware de raspuns. 

Acum ceva vreme m-am amuzat teribil cu niste prieteni ce aveau htc desire si galaxy s. Pur si simplu daca ai manusi pe maini nu poti sa faci nimic cu telefonul ala. In aceasi situatie presupun ca sunt si cei cu iphone si observand trendul actual doar cu touch sau doar cu butoane cu touch atunci e lesne de presupun ca pe viitor nu multi or sa fie capabili sa raspunda la telefon iarna. 

Incet incet renuntam la functionalitate pentru tot felul de briz briz-uri. Stand by de o zi? doua? Ha acum cativa ani ii radeam in fata celui care cuteza sa incerce sa imi vanda un astfel de telefon. Telefon ce ocazional iti pierde apeluri si nu suna? Cand in sfarsit suna sa se auda foarte slab? Ce gluma buna. Pai atunci de ce mai am telefon. Sa nu pot sa trimit contacte cuiva? Adica ma pui sa scriu intr-un sms numarul de mana? Esti nebun? 

Dar bine ca avem smartfoane.

Comentarii

  1. Sincer asta e problema ta cu Iphone-urile si telefoanele cu touch screen? Adica da, nu pot sa raspund iarna daca imi pun manusi, desi fiind fata am decis sa port manusi speciale care imi lasa varfurile degetelor libere si care pot fi totusi acoperite de o caciulita (e greu sa explic modelul) si totusi nu as vrea sa renunt la un smartphone care are net, skype, mail pt un model mai vechi. Pe de alta parte de ex Nokia E72 care are toate functiile anterioare si are si taste ma enerveaza... tastele au ajuns sa ma enerveze la un telefon pt ca ecranul e mai mic si mi-e dor de interactiunile obisnuite de pe Iphone.
    Ok, sunt vanduta pe viata lui Steve Jobs si e trist :( :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Au aparut manusi speciale pentru ecranele cu touchscreen. Unele care permit folosirea manusii si a telefonului, in acelasi timp, fara vreun deget descoperit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mmm...la toate cele de mai sus poti raspunde si vocal. adica spui DAAA si raspunzi, fara sa apesi. si ai si comanda vocala, adica spui IEPUREEE si apeleaza pe nihasa

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate e de la telefonul meu dar apelarea vocala esueaza lamentabil :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!