dar pc-urile unde se duc atunci cand se duc?

In jurul meu vad tot mai mult tendinta de a renunta la desktop in favoarea unui laptop - mobilitatea si comoditatea sunt principalele atuuri. Eu n-am putut sa fac pasul asta complet asa ca pe la inceputul anului mi-am luat (probabil) ultimul desktop pe care o sa il posed. Sunt totusi unele lucruri pe care doar un desktop poate sa le faca cum trebuie.

Totusi dupa upgrade m-am ivit de o problema: ce fac cu desktopul vechi? foarte vechi! Puteam sa incerc sa il vand pe componente dar asta implica o bataie mare de cap pentru prea putini bani .... asa ca a zacut vreo 4 luni prin debara pana cand l-am donat cuiva. Nu va imaginati ca era un 486 ... chiar daca era depasit pentru nevoile mele asta nu inseamna ca windows 7-le nu mergea perfect.

Am avut noroc ca era un sistem complet pentru ca inca mai am prin casa diferite componente de calculator de care n-as putea scapa asa de usor. Atunci ce poti sa faci cu ele? Sa le arunci nu? Ei bine poti sa le donezi asociatiei Ateliere Fara Frontiere - ce se ocupa cu reconditionarea calculatoarelor.

Presupunand ca ai o componenta pc din secolul asta si vrei sa scapi de ea ei te pot ajuta. Initiativa asta mi se pare foarte ok mai ales ca respectivele sisteme facute din donatii vor ajunge la persoane ce chiar au nevoie de un calculator. Cand o sa imi fac putin timp liber o sa scap si eu de cele 3 placi de baza si 2 procesoare ramase prin casa.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!