tu eşti sectant din ăla de nu se uită la RObotzi

Da sunt. Nu mi se par amuzanti. Sunt ferm convins ca cei 388 000 de fani de pe facebook or sa ma contrazica dar imi mentin parerea. Inteleg de ce ar putea sa fie confuzati cu amuzamentul: glumele de cartier par sa fie un laitmotiv al tarisoarei noastre. Acelasi umor fin ca la bloc, vacanta mare de la tv si mircea badea.
Acelasi calup de expresii si comparati semi retardate si amuzant ce trebuie sa socheze si sa amuze spectactorul. Un fel de sketch show care nu prea a mers la scoala si a preferat sa sparga seminte in spatele blocului.

Si stiti ce ma enerveaza cel mai mult? Este genul ala de umor care nu face apel la cunostintele spectatorului si iti ofera totul pe tava. O tavuta de fapt. Mai pentru copilasi asa. Genul de umor unde vine unul si sparge un pepene pe scena cu ciocanul si toata lumea rade. Este umorul de care v-ati scarbitla televizor dar printr-un miracol sunteti super incantati cand il vedeti pe net intr-o animatie.

Ma rog ... se intelege oarecum. E vorba de generatia ce s-a spart de ras la un spectacol jenant despre pula lui teo de la decko sau cum naiba se numea. Oare ai zambit cand ai citit pula? sau trebuia sa zic apasa ... apasa? Oricum in timp o sa va dati seama ca o viitura de expresii semi vulgare nu or sa va mai amuze si o sa se duca si hype-ul asta cu robotii.

Comentarii

  1. subscriu.
    deci suntem cel putin doi in secta asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt amuzanti.
    Uneori au cate o replica mai inspirata, dar 90% sunt ineptii, vulgaritati.
    Da, perfecte pentru spart seminte si bere la pet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-am uitat de curiozitate si pot sa zic ca nu sunt impresionat. Recunosc ca exista un umor vulgar care nu m-a facut sa rad dar m-a amuzat.
    Problemele cu aceaste desene animate sunt:
    -din ce in ce mai multi copii se uita la ele si folosesc replicile auzite
    -cum a zis nihasa, glumele sunt servite pe tava si dupa o vreme te cam plictisesti
    -nu exista o poveste ci doar o serie de intamplari random pe care doi roboti de mentalitati opuse le trec prin filtrul gandirii si adauga injuraturi creative
    -grafica si animatiile sunt invechite

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata... nu te-a contrazis (inca) niciun fan. Estem doar 4 neamuzati. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. esti invidios ca nu ai ce apasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. @animaloo - dap ... urasc era touchscreen

    RăspundețiȘtergere
  7. pai da, ca asa sunteti voi betivii: neimplicati social in apasari

    RăspundețiȘtergere
  8. Ha! Asadar, suntem totusi cativa nonconformisti. Uimitor cum vad persoane deosebit de inteligente care revizioneaza episoade trecute fiind inca amuzati. Care e pana la urma fascinatia pentru ei? Ca sunt primii romani care au facut o serie animata? Ca folosesc injuraturile copiilor respectiv necalificatilor?

    Cireasa de pe tort e ca au lansat recent doua melodii dintre care una suna a manea get-beget: "Miscati placinta" sau o cretinitate de genul. Nu pot sa-ti spun cat de penibil si jalnic suna 'creatia' :puke:

    RăspundețiȘtergere
  9. Sectant clasa I-a cu frunze :)
    Eu vreau umorul fin din Operatiunea Monstru, B.D, etc..

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am nimic cu robotii, fiecare ne alegem la ce sa ne uitam, dar mi se pare incredibil cum unii spun replici din roboti cam peste tot pe unde merg, dar daca scapi din greseala tu un cuvant vulgar esti cel mai mare taran in ochii lor. Traiasca B.D. !!

    RăspundețiȘtergere
  11. Oare macar 5000 din 388000 au auzit de Gopo?

    RăspundețiȘtergere
  12. Subscriu la secta!
    vad ca pe aici stiti sa ziceti ce NU va place de acolo, halal sectanti : )
    eu am vazut ep 0, mi-am dat seama de targetul lor cu glume furate/rasuflate/idioate si mi-am promis ca nu ma uit la al doilea episod.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!