BCR Ladies Open 2011


Am doua invitatii de dat pentru maine (vineri). Cine le doreste si cine pofteste sa fie primul care lasa un comentariu si isi manifeste interesul.

Cum de s-a ajuns sa am invitatii de dat? Ei bine Federatia Romana de Tenis a intrat in era web2.0 - au cont de Facebook si Twitter. Si pentru ca au facut pasul acesta catre social media s-a gandit sa aiba si bloggeri acreditati pentru acest turneu. 



Sunt impresionat de efortul depus odata cu intrarea pe social media. Bloggerii se bucura chiar de un cort doar al lor in care beneficiaza de laptopuri cu wifi.

Din cate stiu eu zona speciala pentru bloggeri este o premiera pentru sportul romanesc. Ma bucur si mai mult ca este vorba de tenis - unul dintre putinele sporturi pe care le-am vazut de mai mult ori din tribune. 

Totusi cu tristete trebuie sa recunosc ca romanii nu se pricep sa se uite la tenis. Duminica cand am fost la calificari am vazut prea mult tarani de Bucuresti. Voi poate o sa aveti noroc vineri si sambata pentru ca intrarea nu mai este gratuita.

btw :( Favorita mea era Annalisa Bona

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!