john bongiovi la bucuresti

Aparent conduce un Opel (sa ii zicem opel pentru ca nu mai tin minte ce marca era masina). L-am vazut parcat pe la Alba Iulia. Probabil ca a gresit piata cand a venit la concert. Si ca tot ziceam de concert - a fost excelent.

Nu sunt mare fan concerte in parcuri sau in ronduri dar asta a fost electrizant chiar si pentru un om ce stia doar 2-3 cantece Bon Jovi. Rock de fete sau nu ... cert e ca toate domnisoarele se unduiau si zbarnaiau pe acordurile lor. Si nu doar fetele ci si fratii bulgari veniti intr-un numar sesizabil.



Ieri dupa eveniment am tot citit reactii despre organizarea defectuoasa. Mie sincer nu mi s-a parut ca a existat vreo problema. Am ajuns pe la 8 fara 20 am intrat fara sa astept la vreo coada. Am cumparat niste jetoane tot fara sa stau la coada. M-am vazut cu niste bloggeri si am mai schimbat doua trei vorbe. Mi-am luat un Ciuc (multumesc de invitatii btw) si a inceput concertul.

Ora 8 pe ceas. Am purces sa intram la golden circle. Nici nu s-a terminat prima melodie ca eram deja in golden circle. Rapid si usor. Am tot repetat drumul golden - bere Ciuc fara blocaje de trafic. Chiar si la toaletele ecologice a fost liber. Poate sunt eu mai norocos sau mai putin pretentios dar in conditiile astea nu te poti plange de organizare.


Comentarii

  1. During the 1990s, Volkswagen sponsored three high-profile rock bands' European tours, and issued a special-edition Golf, with distinctive exterior markings, for each: the Golf Pink Floyd Edition (1994), the Golf Rolling Stones Edition (1995), and the Golf Bon Jovi Edition (1996).

    RăspundețiȘtergere
  2. Masina e VW Golf 3 si exista o serie cat de cat limitata (zic cat de cat pentru ca personal chiar am vazut destule din acestea). Au scos 3 astfel de serii: Bon Jovi, Pink Floyd si Rolling Stones pentru simplu fapt ca la un moment dat, au fost sponsorii lor pentru anumite turnee.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah...Adrian a fost mai rapid putin :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si uite asa mai invat si eu ceva nou :) Multumesc si tie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, scuze am uitat sa mentionez sursa: Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf_Mk3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!