Hmmm iParty! me gusta :)

Stiti ce faceam eu aseara prin Plaza Mall? Eram la lansarea Iphone 4S la Vodafone. Putin ciudatel avand in vedere ca eu aveam in buzunar un 4S (s-a observat pîrțul nu?). Multa lume. Multe discutii despre Iphone. Sincer nu ma asteptam sa vina atat de multa lume la o lansare de telefon. Si cand zic lume multa zic oameni care nu au primit vreo invitatie in acest sens ci pur si simplu au venit sa vada/cumpere un 4S.

Chiar 100 200 dupa unele surse. Aparent sunt trendsetter pentru ca glumite facute de mine le-am auzit si la alte persoane. Este bine suntem in grafic ca sa zic asa :)


Da-le bloggerilor niste karaoke. Bloggers love karaoke!
Dupa a urmat petrecerea. Ce petrecere? Ei bine Vodafone a organizat un iParty exclusiv cu bloggeri care mi se pare ca a iesit intr-un mare fel gratie excesului de locori alcoolice. Nu o sa zic ce s-a intamplat pentru ca ce se intampla la o petrecere de bloggeri ramane necunoscut pe blogurile unor C listeri :) Mi-am permis o mica rautate hai nu va suparati.

Totusi am observat niste chestii putin deranjante la party-urile astea cu bloggeri. La inceput asa pana cand sa se ameteasca lumea toti stau cu telefoanele in mana. Vorbesc intre ei pe Twitter. Isi dau retweet sau uploadeaza poze pe Facebook. E o perioada trista ca tu ai venit cu gand de petrecere si de fapt petrecerea e doar pe internet.

Dupa acest moment urmeaza cascada de flash-uri. Cred ca dupa ce se distreaza online isi aduc aminte ca de fapt ei sunt bloggeri si au nevoie de ceva poze pentru articolul de a doua zi. Si baga baietii flash-uri la jumatate de secunda. Dupa ce esti orbit si dezorientat oamenii se potolesc. Yupppy alta serie de poze pe Facebook in care am o fata crispata. Nu scapi fara tag desigur.

In aceasta perioada de sa zicem 2 ore se consuma incet dar sigur alcool. Se formeaza bisericute si incepe barfa care de regula dureaza cam o ora. Ne vedem prea des  ... cat poti sa fii de interesant si sa nu fie deja scris pe blog? Exact. Doar o ora de barfa. Deci 3 ore de perioada moarta. Apoi incepe party-ul adevarat. Se sparg bisericutele si se face un grup mare si galagios. Grup ce se sparge tarziu tarziu e tot. Aia e perioada care imi place!

Gata. Acum stiti dinamica unei petreceri cu bloggeri :)

ps. excelenta petrecere Cristi.

Comentarii

  1. estimez ca perioada aia de consum alcool a fost pe repede inainte aseara. explicabil si chiar scuzabil, de altfel, daca socotim vreo doua dintre momentele karaokiene

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum ziceam ... ce s-a intamplat aseara ramane nespus pe internet :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!