societatea in care traim devin din ce in ce mai idioata

Se da un joc - Battlefield 3 in cazul de fata - in care pe parcursul celor 5 ore de joc singleplayer omor o gramada de oameni destul de grafic si variat. Ma rog. Bad guys dar treaba asta este extrem de subiectiva in functie pe cine intrebi. Nimeni nu comenteaza nimic ... dar omori un sobolan si...
Organizatia pentru drepurile animalelor PETA Germania a emis un comunicat prin care critică first-person shooter-ul Battlefield 3 pentru că în opinia sa acesta încurajează cruzimea împotriva animalelor. Indignarea membrilor organizaţiei a fost declanşată de o secvenţă în care personajul din Battlefield 3 ucide un şobolan. PETA a considerat că astfel de imagini pot conduce la manifestări violente ale jucătorilor şi a sfătuit Electronic Arts ca pe viitor ca pe viitor să renunţe la asemenea scene.
Este foarte trist daca am ajuns ca specie sa pretuim mai mult viata altor creaturi.

PS. Ca idee in multiplayer "am omorat" 406 jucatori dintre care 92 facundu-le sa le explodeze capul prin headshot-uri si 3 transati ca niste porci cu cutitul.

Comentarii

  1. "Este foarte trist daca am ajuns ca specie sa pretuim mai mult viata altor creaturi."

    N-as pune asa problema, ci altfel: Battlefield 3 e un joc, o forma de "entertainment". Automat, asta implica faptul ca oamenii aia care l-au facut (si asta se aplica si in cazul filmelor/cartilor/muzicii/etc.) au vrut sa trezeasca anumite sentimente/emotii/whatever jucatorilor. Ce mi se pare mie trist este ca unii oameni iau foarte in serios ce se intampla in jocuri, desi nu e cazul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu in ultima saptamana m-am tot izbit de issues de gen si am ajuns la concluzia ca noi nu ne iubim ca specie :D

    Ma rog .. intre noi fie vorba cei despre care vorbesc sunt primi care or sa moara la o apocalipsa am zombiilor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca vor protesta si atunci. "Nu ucideti zombii, e si ei oameni!"

    RăspundețiȘtergere
  4. cum sa iei in serios ceva care se intampla intr-un joc cu o anumita specie de vietuitoare,in cazul asta sobolan? este ilogic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!