Kudos ArenaNet

Weekendul trecut am jucat aproape 20 de ore de Guild Wars 2 si am fost pur si simplu dat pe spate. Jocul este superb din toate punctele de vedere. Nu o sa zic ca este cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodata dar cu siguranta este cel mai complet/bun/extraordinar mmorpg pe care am pus mana. Este tot ce ma asteptam sa fie ... si mai mult de atat.

Atat de fascinant incat o buna parte din cele 20 de ore le-am petrecut jucand doar PVE. Surprinzator! avand in vedere ca de 5-6 ani nu am mai jucat ceva single player/ PVE pentru ca ma plictiseau. PVP-ul l-am incercat putin si mi-a placut ce am vazut. Cel putin la modul de concept pentru ca mai au de lucru la chestii de finete.


Drept urmare: Kudos ArenaNet!

Comentarii

  1. bai,tu vrei sa nu mai am viata sociala... :P

    Oricum d3 beta m a lasat cu gust amar si recunosc ca guild wars 1 nu am jucat dar poate il incerc pe 2 sa vad ce ofera.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre D3 si GW2 as alege si am ales GW2 ... problema e ca o sa apara mult mai tarziu ca D3

    RăspundețiȘtergere
  3. iaca vad si eu pe unul mai norocos decit mine. Eu am avut urmatoarea experienta cu GW2 la inceput, pentru vreo 3 ore Error Code=42:0:9001:3858:101, dupa acre au urmat in ordine aleatoare: Error Code=7:11:3:189:101; Error Code=33:9:17:1535 101 si m-am plicitsit, a doua zi am trecut de tate erorile pamintului si am incercat sa joc, 7 - 10 fps, am baut o cafea si parca mergea mai bine ceva si am ajuns la o coada la intrarea intr-o zone care a durat vreo 15 minute. Asa ca am renuntat sa mai joc in BWE pina cind vor reusi sa si prezinte ceva care sa fie chiar beta nu un pre beta release cum a fost asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Desigur ca au fost ceva probleme legate de lag si optimizari grafice ... dar te astepti la asta intr-un beta al unui mmo asteptat de atat de multi oameni.

    Mie pe un x3 la 3.2ghz si un gts450 s-a miscat decent.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!