Review THE AMAZING SPIDER-MAN

Aseara am fost la Cinema City Cotroceni IMAX sa vad avanpremiera noului Spider-man - zic nou pentru ca este un fel de reboot dat francizai. Vechiul Peter Parker era kinda lame asa ca au simtit nevoia sa aduca un Spider-man putin mai rebel. Doar putin. Actorul pare scos din seria Twilight ca aspect dar ma rog daca asta place publicului feminin ce rost are sa judecam. Hai sa vorbim despre film.

Filmul este okish. Mi s-a parut mai bun ca filmele din vechea franciza dar nici nu era foarte greu pentru ca aveam o parere destul de proasta despre Spider-man. Nu este super eroul la care m-as duce daca as avea o problema.

Noul Spiderman este 3D ceea ce poate sa placa unor si sa displaca altora. Mie mi-a fost indiferent. Unele scene isi aveau rostul 3D si mi-au placut dar altele au fost apa de ploaie. Povestea este destul de carpita daca pot sa zic asa. Are gaurele pe alocuri dar pentru un film cu super eroi e mai mult decat calduroasa (poate haine - frig nu e cea mai buna analogie pe canicula asta ...).  Muzica cred ca a fost inexistenta sau pur si simplu am fost eu un mega ignorant pentru ca nu imi aduc aminte sa fi fost prezenta.

Factorul de amuzament e destul de scazut. Glumite putine si previzibile. Acum ce sa zic si eu - cel mai glumet om din toate universurile cunoscute.  Cum ziceam aseara unui prieten nu simt ca am fost tradat ca am vazut filmul dar pentru mine Spiderman e un fel de Aquaman .... cam banal si inutil. Acum daca esti mega fan Marvel s-ar putea sa scrasnesti din dinti si nu doar asta dar in mod cert o sa iti placa filmul. Daca vrei un film light cu ceva efecte speciale si un super erou pai eu zic sa te duci la noul Spiderman.

Pe total eu zic ca e de vazut ca nu iti cade o mana.

Trailer mai jos.



Spoiler? Lasa loc de o continuare. De parca asta trebuia sa te surprinda :)

Comentarii

  1. Foarte rar gasesc un re-make dupa un film vechi care sa-mi placa. Nu stiu din ce motiv, dar regizorii modifica tocmai chestiile care dadeau savoare francizelor vechi si populare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vechiul Spiderman e kinda lame???
    NU E

    E excelent.
    Iar eu voi protesta impotriva acestui film pentru disney-kids si nu voi merge sa il vad (desi sunt fana spiderman <3 ah)

    De ce nu l au dus intr o zona mai dark, mai matura, asa cum au facut cu Batman the dark knight?

    Au pus un disney kid sa atraga copilite.

    --Cu drag, Felicia

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicia cred ca ai inteles gresit. Noul Spiderman e mai matur si mai bun. Nu e Disney stuff.

    RăspundețiȘtergere
  4. Spider-Man. Nu Spiderman, nu Spider-man, nu Omul Păianjen.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa parerea mea celelalte erau mult mai frumoase....acesta are actiunea prea rapida...ex:l-a muscat paianjenul si deja este spiderman,nu este uimit deloc,iubirea dintre cei doi este prea rapida,moartea lui Ben Parker nu prea il afecteaza pe Peter,etc.Luptele sunt facute mult mai bine in celelalte filme.Imi place doar ca este filmat cu camere full hd si Gwen Stacy este mult mai frumoasa decat M.J. Deci,prin urmare Spider-Man mai tare decat The Amazing Spider-Man.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!