Bloggers LAN Party 2 (#blp2)

Cand toata lumea era la Sensation White ... bloggerii erau la un LAN party si se jucau World of Tanks (80% din timp) si Team Fortress 2. Cum puteam eu sa scap acest prilej de a imi etala skill-urile in WOT?

Bloggers Lan Party a fost sustinut de Romtelecom, Asus, Bitdefender Antivirus, EvoMAG si ROCCAT.

Initial am fost putin dezamagit. Nu puteam sa imi folosesc tancurile de tier mare pentru ca majoritatea erau la inceput. Deci nu tu Lowe (tier 8), SU152 (tier 7) sau KV-1 (tier 5). Dar pana la urma s-a dovedit ca tier-urile mici (1&2) sunt extrem de fun de jucat. Am avut chiar si runde de "cutite" - izbeste-te de adversar pana cand il omori. Alea au fost cele mai amuzante. 

cei 22 magnifici in lol-tractoare si alte tancuri de tier 1
Mi-am facut un renume printre adversari. Tremura chilotul pe ei cand ma vedeau cu T18 (us TD tier 2) cu howitzeru' de 75 (175 he dmg). Un obuz era suficient sa calmeze mai orice tanc de tier 2. Asta cand nimerea - pentru ca are o acuratete de hello this jack ass and i'm gonna do something stupid.

Mircea Panaitescu era de departe taticul nostru: 27 500 de meciuri jucate in 2 ani. Eu abia aveam 1 400. Noroc ca era in echipa mea. Adversarii mai rasariti au fost Zdeto si Ivo - cu scuza de rigoare ca si ei joaca de vreo 2 ani.

Zdeto m-a si trollat putin pentru ce ii faceam pe campul de lupta
Noobii (<50 de meciuri) au progresat si ei frumos. Am vazut ca li s-a deschis apetitul de WOT si ii vad activi prin joc. Excelent. Cu cat mai multi cu atat mai bine. Mai multa carne de tun. Hehehehe. Sper sa ii ambitioneze cumva replica asta.

Pana una alta ... tadaaa cel mai frumos meci al meu de wot.

KV-1 este o mica bestie (cu premium si 100% credits income)
Acestea fiind zise ... astept oricand un add in game pe EU: nihasa

Comentarii

  1. Hehe, o miscare socialista nu strica de loc...


    WoT n-a fost niciodata pe gustul meu, probabil m-a respins prima impresie, ca teren am auzit ca tot castiga.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu personal il joc pentru niste tancuri despre care am citit prin carti. Si se muleaza bine cu pasiunea pentru armura din ww2.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!