Oblivion (2013)

Maine apare Oblivion in cinematografe. Trailerul este foarte interesant. Te agata si te face curios. Eu de bine de rau mi-au satisfacut aceasta curiozitate: am vazut filmul aseara in avanpremiera la IMAX. Din fericire nu a fost 3D si nici nu a fost un film prost imbracat intr-un trailer frumos.

Te tot atata si te face curios pe intreaga durata a filmului. Vrei sa stii ce s-a intamplat si tot iti construiesti scenarii in cap. De unele lucruri te prinzi din timp ... de altele nu. Esti in priza pe toata durata filmului. 20 de minute am asteptat o faza mai previzibila pentru a face drumul pana la toaleta cu inima impacata. De ce e asta relevant pentru film? Pentru ca n-am vrut sa pierd nicio clipa din el.

Este o capodopera? Nu mi se pare. Sansa asta a fost ingropata cu replica de final (o sa revin cu explicatii) si multe alte lucruri mai comerciale. Dar este de vazut pentru ca este un SciFi bun. Fanii softcore genului il vor aprecia. Cei hardcore poate mai putin. Eu ma consider hardcore si parca imi doream putin mai mult. Totusi, am primit cu bucurie si ce mi-a oferit.

[Muzica: faina (Inception style) Efecte speciale: aratoase si credibile Personaje: jucate bine dar putin exagerate Poveste: excelenta si fara gaurele]

Sa revin cu frustrarea mea legata de replica de final [No spoilers]. Cum ca scenarist sa o dai atat de rau in balta? Construiesti foarte frumos momentul. The master villain iti da mura-n gura directia in care trebuie sa te duci. Toti suntem cu sufletul cat un purice pentru ca stim ca va urma REPLICA AIA MEMORABILA! Iar tu alegi sa trantesti o banalitate ...

Damn you Oblivion!



Totusi ... recomand cu placere. Mai ales pe ecran mare :)

Comentarii

  1. Ce mama zmeilor era piramida aia din spatiu? Am adormit pe parcurs si n-am inteles ce era si cine a facut-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da-mi un mail la nihasa@gmail.com si o sa iti explic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!