Campionatul Mondial de Sport Electronic se desfasoara la Bucuresti

O veste buna pentru Romania:

Federatia Internationala de Sport Electronic (International eSport Federation) anunta desfasurarea Campionatului Mondial de Sport Electronic la Bucuresti, dupa ce, vreme de patru ani, acesta a avut loc in Coreea de Sud. Evenimentul, organizat impreuna cu Liga Gamerilor Profesionisti (Professional Gamers League – PGL), este sustinut de Romtelecom, in calitate de partener principal. Competitia va avea loc intre 31 octombrie si 4 noiembrie 2013, la Sala Polivalenta.

La eveniment vor participa 270 de persoane din 46 de tari. Competitia masculina are doua discipline – League of Legends, dotat cu premii in valoare de 27.000 de dolari, si Alliance of Variant Arms (A.V.A.), care ofera premii de 18.000 de dolari, iar in competitia feminina vor exista doua discipline – StarCraft 2 si Tekken Tag Tournament 2.
Asta in conditiile in care o stire de acum o saptamana doua spunea ca guvernul american recunoaste gamerii profesionisti ca atleti esports. Acestia urmand sa primeasca mai usor vize pentru a participa la competitii in US. Va zic. Sportul electronic o sa ajung destul de sus in cativa ani.

Comunicatul oficial il gasiti aici.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!