Review: Pacific Rim (2013)

[inceput pentru old gamers] In primul rand vreau sa zic ca eu sunt mega fun mechs. Am jucat destul de mult Mechwarrior 3 online. Am ciupit putin si din beta testul pentru Mechwarrior Online. Mi-a placut foarte mult si Metal Fatigue. Filmul se apropie cel mai mult de senzatia pe care ti-o lasa Metal Fatigue.

[inceput pentru non gamers] Filmul este unul usor. Stie exact ce atuuri are si unde ii sunt lipsurile. Nu se vrea o capodopera si asta se vede in cum evolueaza personajele si cat de simplista este povestea.

Totusi, asta nu este un film unde te duci pentru poveste sau pentru personaje memorabile. Mergi pentru efecte speciale si pentru bataliile interminabile intre roboti (jaegers) si monstri (kaijus). Actiune cauti si actiune primesti.

Filmul este 3D si este genul "must see on a big screen". Eu l-am vazut la Romtelecom IMAX (link) si am ramas placut surprins de imersiunea realizata - aveai senzatia ca esti acolo. Multe cadre sunt filmate de jos pentru a accentua dimensiunile colosale a robotilor si a monstrilor, dar si te ajute sa te simti si mai mic si mai neputincios in fata acestor pericole. Smart.

Trailer:



La sfarsit mi-am dat seama de ce mi se pareau atat de cunoscuti kaijus - regizorul este Guillermo del Toro si kaijus seamana foarte mult cu monstrul din Pan's Labyrinth. I like.

Avand istoria mea cu mechs de prin diferite jocuri ... nu are rost sa zic cu cat interes am asteptat filmul asta. Nu m-a dezamagit. E chiar foarte bun pentru un film usor (light). Singurul lucru la care ma gandesc acum e ca poate reuseste sa starneasca o pasiune pentru mechs si o sa ne bucuram de pe viitor de jocuri si filme noi pe subiectul asta.

Recomand. Mergi sa il vezi :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!