Blu Oktoberfest 2013 @ Hotel Radisson

Luni m-am reintors la Radisson pentru o halba de Hofbrau, niste muzica germana si atmosfera unui festival german al berii. Mi-a placut editia din 2012 (link) si am repetat experienta, chiar daca anul asta nu am avut cu cine sa merg.

M-am strecurat stingher pe langa Mircea Badea si m-am asezat la masa vis a vis de cei de la Restograf. Nu ma stiau. Perfect - pot sa trag cu urechea la criteriile de baza atunci cand scriu review-uri de restaurante. S-o crezi tu asta. Au inceput acordurile suave de petrecere bavareza. Haos placut: halbele se leganau, carnatii se injunghiau cu furculitele si oamenii dansau. Pana sa ma dezmeticesc, m-am trezit ca am ramas singur la masa.

E semn bun cand singura poza de la un eveniment e cu halba de bere 
L-am gasit pe Dan de la Expremio (Bit-Soft) si ne-am cinsitit reciproc cu niste beri. Petrecerea era in toi si oamenii forfoteau de colo colo. Am dat dovada de vestita ospitalitate romaneasca si am chemat alaturi de noi (sa impartim masa mult prea incapatoare) un cuplu ce nu isi gasea un loc linistit sa guste un carnat si sa bea o bere. Surpriza. Erau spanioli veniti sa inspecteze centralele eoliene din Dobrogea. Super simpatici si am ajuns sa ne cinstim reciproc cu bere pana la sfarsitul serii (11:30).

Unde vreau sa ajung cu aceasta povestire?

Blu Oktoberfest este eveniment ce strange oameni faini care au aceleasi pasiuni: bere nefiltrata buna si petrecere pe stil german. Lucru datorat in special preturilor binisor peste medie: 99 lei biletul de intrare ce iti asigura acces la bufetul suedez cu carnati (& alte bunatati) si prajituri. Berea HB fiind la 20 de lei halba la 0.5 si shot-ul de schnapps costa 30 de lei. Cum ziceam - peste medie.

o imagine cu meniul
M-am simtit bine si mi-a placut. Totusi, singurul lucru pe care as putea sa il reprosez Oktoberfest-ului asta este ca se termina la 11:30. Putin cam prea devreme, daca e sa ma intrebi pe mine. Mesenii ramasi aproape de inchidere aveau chef de petrecere si cu greu s-au ridicat sa se duca spre taxiuri.

De ce sa mint? Si eu m-am ridicat cu greu sa ma duc spre casa. Inca doua acorduri si inca o nefiltrata ... mai mergeau.

Info: Evenimentul tine pana sambata (28 septembrie) si incepe in fiecare zi la ora 18:00. Singura pagina cat de cat oficiala pe care am gasit-o este asta.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!