Treceți la conținutul principal

Review: Riddick (2013) - Ridicol de amuzant

Intre un film prost si un film atat de prost incat este amuzant ... e o linie foarte fina si destul de greu de trecut. Rar se intampla ca un film sa ajunga in a doua categorie (intentionat sau nu). Totusi, cand se intampla asta, filmul este cu adevarat legen-wait-for-it-dary!

Noul Riddick este unul dintre aceste filme rare. 

Aseara la Cinema City Cotroceni o sala plina vedea filmul in avanpremiera si radea, desi filmul nu are tangente voite de comedie. Se radea cum nu se intampla sa razi la comedii cu pedigree. Poate este pacat ca s-a ajuns la asta cu seria Riddick, dar eu personal m-am simtit excelent. 

Am vazut face palm-uri ce ascundeau rasete cu pofta. Cel din fata mea s-a intors la un moment dat cu zambetul larg si o fata de wtf??! pentru ca era curios daca si cei din spate se amuza la fel de mult ca el. S-a ras ironic, desi cativa cercopiteci pareau sa nu fie pe trend-ul asta hipsteresc si pareau sa se amuze cu adevarat. 

"Hell yeah!" este raspunsul automat la urmatoarele intrebari: Este prost? Este musai de vazut? Este inca o dovada ca actorii ar trebui sa ramana la actorie si sa nu isi mai bage coada in productie? Este un film absurd ce se invarte doar in jurul lui Vin Diesel? Este filmat integral intr-o camera verde dintr-un subsol? Este low budget? Este de vazut cu baietii? Chiar este atat de amuzant? Hell to the motherfuckah yeah!

Trailer: 


Din acest motiv cred ca are 7.7 pe IMDB. 56% de la critici conform rottentomatoes. 78% de la spectatori. Crede-ma cand iti zic ca trebuie sa il vezi. O sa vorbesti despre filmul asta ani de zile :)

Comentarii

Populare pe blog în ultima săptămână

Cele mai bune merdenele Facebook meetup

Ca un veritabil explorator culinar, sâmbătă dimineața îmi dădeam întâlnire cu niște prieteni în fața patiseriei cu cele mai bune merdenele din București.

Pontul îl primisem de la cineva de încredere pe zona asta de mâncare așa că tot ce a trebuit pentru a îmi convinge o prietenă însărcinată să vină a fost să zic „cea mai bună merdenea”.  Atât și deja aveam un plan ca a doua zi să ne vedem la 11 undeva pe la Piața Amzei.

Pe hârtie ne anunțaseră 6-7 temerari pentru acest merdenea-facebook-meet, dar până la urmă ne-am strâns doar vreo 4 temerari. Chiar și așa, pentru mine a fost o premieră aceasta degustare semi ad-hoc a street food-ului original: sfânta merdenea.



Patiseria cu pricina se numește Comteia și de fapt este un combo de patiserie cu magazin mixt specializat pe băutură modestă și țigări la bucată.

Pe cei mai slabi de înger probabil că bețivii pașnici din jur îi vor speria și vor traversa pe trotuarul de vis-a-vis, dar exploratorii adevărați sunt răsplătiți cu merdenele excelen…

Brunch în București: RePlace din Cotroceni

Pentru că de când avem bestia mică simțeam că ne-am cam auto-izolat în proximitatea casei, împreună cu mândra am decis să facem ce fac toți oamenii de 30ish de ani prin seriale: să pună bazele unei tradiții în jurul brunchului de duminică cu prietenii.

Zis și făcut, iar duminica trecută ne-am strâns pe la 11:30 la RePlace în Cotroceni (maps) să punem bazele acestei tradiții culinaro-hipstărești. Cred că eram primii lor clienți pe ziua respectivă așa că ne-am putut alege cea mai bună masă din cele 5 pe care mica terasă din spate o are.

Locul e de un chillax contagios și e lesne de înțeles de ce oamenii l-au votat pe pagina celor de la Guerrilla ca fiind cea mai frumoasă terasă din București. În plus, se poate vedea și în poză liga înaltă de hipsterism în care joacă: nici nu au pahare de bere pentru berea la doză pe care o servesc.

Cumva n-ar trebui să nu fiu prea critic cu ei pentru că la origini sunt o cafenea, dar le-am trecut de două ori pragul și de fiecare dată nu aveau fix berea…

Cel mai bun covrig din București

Este..

*drumroll*

covrigul cu multicereale de la simigeria Matei! /detaliu mai sus

În mod normal dacă eram pe Facebook aici s-ar fi oprit postarea, dar voi explica puțin dacă tot m-am încăpățânat să pun pe blog.

Recent am început să dau iama cu regularitate prin simigerii pentru că avem vreo 2 apostoli la o aruncătură de noul birou. Săptămâna asta n-a fost zi fără covrigi așa că am căpătat expertiza și autoritatea necesară să emit afirmații ca cea din titlu.

Repetați după mine.

Multi-motherfucka-cereale.

De cel puțin două ori mai bun ca cel cu semințe și e zece ori peste cel cu mac. De susan nici nu vorbesc pentru că ăla n-a fost niciodată altceva decât un compromis pentru cei care se sperie ușor de niște mac între dinți.

Pe bune! ăsta cu multicereale este suspect de bun pentru ceva e făcut industrial la fiecare colț de gură de metrou.

Sigur, am mâncat covrigi mai buni. Mai germani. Mai unși cu toate alifiile. Dar nici unul nu era făcut într-o simigerie de pe stradă. Și cu siguranță n…