Treceți la conținutul principal

O noua rubrica pe blog: campanii faine

Tot dau peste campanii foarte misto si toate ajung in lista de fav de pe Youtube. Se pierd acolo printre alte filmulete. Si parca este pacat. Asa ca azi mi-am zis ca voi pune stop acestei "arhivari" nerentabile.

Tadaaa.. I give you ADporn (inspirat dupa subreddit-ul cu acelasi nume care nu prea livreaza). Aici o sa colectionez campanii publicitare ce mi-au placut sau au facut sa click-uiasca ceva in mine. Sunt subiectiv si nici nu sper ca va asteptati sa fiu altfel.

Everlast Boxing Makes You BiggerMi-a placut ca m-a surprins. La a 2a vizionare iti dai seama ca este fix in fata mesajul, dar prima te gaseste nepregatit. Se muleaza foarte bine pe brand (de care am auzit pana si eu) si pe ce ar trebui sa reprezinte sportul.

Amsterdam Red Light District DanceImi place cat de repede se potolesc aplazele :)

Sunt ferm convins ca nimeni nu se astepta la un astfel de sfarsit.

Comentarii

Populare pe blog în ultima săptămână

Empatie

Era o vorbă care spunea că îți dai seama de caracterul unui om după modul în care se comportă cu cei de sub el (servitori, chelneri etc.). Dacă e mârlan cu ei, e mârlan cu toată lumea. Doar că nu își permite să o arate în mod normal așa că în fața superiorilor este mielușel. Și, deși nu i-am acordat prea multă importanță în trecut zicalei ăsteia, cumva a rămas cu mine în toți acești ani. 
În vremurile astea de pandemie, când e mai greu să vezi oameni dorind să umilească chelneri, unitatea de măsură a caracterului unui om este empatia digitală. 
EMPATÍEs.f. (Fil.) Formă de cunoaștere a altuia, în special a eului social sau a ceva, apropiată de intuiție; interpretare a eului altora după propriul nostru eu. ♦ Transpunerea noastră simpatetică în obiectele exterioare. V. intropatie. [< fr. empathie].
Empatia față de ceilalți prinși în fix aceeași situație ca și tine, dar care n-au fost atât de norocoși/muncitori/șmecheri ca tine încât să se lăfăie într-o izolare la conac, casă de vacanță s…

Primul meu generator: AGT 2701 HSB 2200W cu motor Honda

Pentru că am ales să petrec pandemia asta la țară unde de bine de rău câinele poate alerga prin micuța curte și pentru că săptămâna trecută un gigel a intrat cu camionul într-un stâlp de înaltă tensiune, miercurea trecută m-am întors pentru vreo 8 ore într-un evul mediu destul de comod. Zic comod pentru că centrala era pe un ups mai mare care în teorie ține vreo două zile așa că n-am așteptat întoarcerea curentului în frig. 
Cu toate astea, a trebuit să zic pa-pa tehnologiilor astea de care ești în general super dependent: toaletă, internet & televizor. Cel puțin din perspectiva comodității, internet aveam printr-un hotspot de pe telefon. Iar despre toaletă n-aș vrea să intru în prea multe detalii pentru că nu e suficient de glam pentru social media-ului lui 2020.
Dar credeți-mă, 8 ore de incertitudine au fost suficiente încât să ne gândim să investim într-un generator. Mai bine să fie acolo și să ne împiedicăm de el decât să îi ducem dorul data viitoare când ceva similar se va î…