Review de filme: Ride Along & I, Frankenstein

Saptamana asta am vazut un fel de Bad Boys si un fel de Underworld. Au ambele azi premiera, dar eu am fost mai norocos si le-am vazut la avanpremiera.

Ride Along (Un politist si jumatate) a fost primul. Marti. Eram cam sceptic pentru ca Rottentomatoes ii daduse un 17% fresh din partea criticilor. Publicul era mai entuziast - 77%. Am zis sa merg totusi. N-am fost dezamagit. Filmul este foarte casual, dar are o serie de glume bune ce te vor face sa razi zgomotos. La unele s-a si aplaudat. In rest, nu are pretentii. E un Bad Boys mai slabut, dar amuzant.

Cum zicea cineva intr-un review de o propozitie:  Ride Along is a film so casual in its conception and execution, it should be titled Drive Thru.  - si asta mi se pare ca descrie perfect filmul.



- Si nu, in trailer nu sunt toate fazele amuzant din film. Doar jumatate.

I, Frankenstein - nu stiam nimic de filmul asta pana sa il vad. Am vazut un trailer cu vreo cateva ore inainte de vizionare. Ah. E facut de ala de a dat viata filmului Underworld? Dragut. Hai sa il vedem.

Este 3D si e destul de bine facut. Am stat in randul 5 la IMAX si m-am simtit ca sunt in film. N-am fost foarte impresionat de unele aspecte ale povestii si nici de unele replici "memorabile", dar mi-au placut muzica si efectele speciale. Ideea de la care pleaca este una destul de interesanta. Nu o sa o spoiler-uiesc exact ce se intampla ca nu e frumos, dar pentru prima oara in industria cinematografica o sa vedem niste classic villains drept personaje pozitive.

Overall este un Underworld putin mai slabut.  Cel putin asa mi s-a parut mie. Este acolo, dar nu reuseste sa puncteze fix unde trebuie pentru a ajunge acolo. Totusi, nu pot sa ma plang prea mult de el. Merge. E genul ala de film :)



In esenta le recomand pe amandoua daca nu ai asteptari prea ridicate. Primul incepe sa ruleze din seara asta la Cinema City iar celalalt la IMAX 3D.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!