Cronica de film: Eroii Monumentelor

Desi Monument Men apare diseara in cinematografe, am fost printre norocosii care l-au vazut in avanpremiera luni la Cinema City. Nu stiam exact la ce sa ma astept, asa ca nu m-am dus cu sperante prea mari.  Spre rusinea mea, nici macar nu auzisem de "Monuments, Fine Arts, and Archives program" din Al Doilea Razboi Mondial. Si aveam pretentii de la mine, mai ales ca WW2 este razboiul meu favorit (suna putin gresit, nu?).

Eroii Monumentelor este scris, jucat si regizat de George Clooney - asta asa ca sa nu aveti vreo surpriza cand il vedeti facand un rol similar Ocean's 11-12-13 - si incearca sa faca un M.A.S.H-ism de film. Exista intregul mix, dar cam lipseste umorul. Nici discursurile patriotice nu m-au impresionat foarte mult ... posibil sa fie din cauza ca nu m-am nascut sub semnul vulturului alb-albastru-ros. 



Totusi, este surprinzator de agreabil. Fara pretentii prea ridicate si asteptari prea mari, Eroii Monumentelor este un film pe care probabil o sa il uiti intr-un an. Mai important e ca iti va ramane in cap ce au facut baietii aia 400 (link) in Al Doilea Razboi Mondial. Asta este si motivul pentru care ii dau un thumbs up filmului. 

Trailer:



TL;DR: Eroii Monumentelor este copilul mai putin interesant al familiei M.A.S.H si Ocean's . IMDB  6.6/10  Rottentomatoes: criticii 35% publicul 55%.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!