Review: Diablo 3 Reaper of Souls

Un scurt reminder al review-ului pe care l-am facut pentru Diablo 3 - jocul m-a dezamagit. Nu reusea sa se ridice la nivelul asteptarilor create de Diablo 2 si nici nu era distractiv de jucat. In cele 60 de ore de joc nu mi-a picat nicio legendara si era frustrant de greu - lucruri care s-au schimbat acum vreo 2 saptamani cu patch-ul loot 2.0. Practic m-am umplut de legendare si in 30 de minute imi schimbasem jumatate din gear... dar hai sa vorbim de expansion.

Reaper of Souls este asa cum ar fi trebuit sa fie Diablo 3 initial, cel putin in opinia mea. E distractiv si pierzi cu usurinta ore tarzii din noapte fara sa iti dai seama de cat de repede trece timpul. Auction house-ul a disparut, serverele nu au picat si au implementat un sistem de ghilde si comunitati ce aduce experienta sociala la un nou nivel. Este un expansion aproape perfect.

Loot 2.0 o mai ia ocazional pe aratura: Al 3-lea Andariel's Visage care mi-a picat in vreo 4 ore de joc :)
Ce-mi place foarte mult e ca au renuntat la sistemul cretin de crestere a dificultatii - joci tot jocul pe normal ca apoi sa deblochezi nightmare. Mai termini odata jocul pe nightmare pentru a debloca hell, ca apoi sa faci acelasi lucru pentru a ajunge pe inferno. Gata! S-a dus. Poti sa joci jocul o singura data, pe ce dificultate te coafeaza: Normal, Hard, Expert, Master, Torment 1-6. Adversarii fiind pe masura si oferindu-ti mai mult xp si sanse crescute sa iti cada item-uri legendare.

Eu mi-am crescut pe torment 6 un personaj de la 0 la nivelul 60 in 3 ore si 33 de minute. Evident ca eram ajutat de niste prieteni care erau lvl 60 si care practic mi-au deschis drum prin adversari. Parca nici nu am ajuns la jumatatea Actului I cand am facut level 60. Ce rost avea sa joc povestea pentru a nu stiu cata oara? Exact. Bravo Blizzard ca in sfarsit ati inteles!

Stiu ca am zis ca e review de Reaper of Souls, dar e mai mult de Loot 2.0 - patch pe care exista si in Diablo 3 fara sa ai expansiunea cumparata. E foarte greu sa descriu cat de neplacut era sa joci Diablo 3 inainte, situatie care s-a schimbat radical acum. Este fix Diablo 2 reloaded - jocul in care nu exista finalitate si nu te deranjeaza asta: dai in cap la carcaleti cu zambetul pe buze pentru sansa sa iti pice un item care te va ajuta sa ii omori mai repede si mai eficient. Proces pe care il reiei dupa ce iti pica respectivul item. E stupid, nu? Eh. O sa iti placa.

Ce aduce in plus Diablo 3 ROS?

  • o clasa noua (crusader) ce se aseamana foarte mult cu monk-ul
  • new level cap - 70
  • noi legendare si set-uri
  • Actul 5 in care trebuie sa il omori pe Malthael (asta nu e un spoiler)
  • Adventure Mode - un end-game bunicel cu un factor recent de randomness
  • noi skill-uri si rune pentru clasele deja existente
Intrebarea finala e: Merita sa imi cumpar Reaper of Souls sau sa intru in Diablo 3 dupa ce acum cateva luni l-am abandonat? Da! Cu siguranta. Este un Diablo 2 mai bun - si asta o zice omul care a avut un personaj de nivel 94...

Daca vreti sa ne vedem in joc, dati un add: nihasa#2121

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!