Usor de vara - putin spirit latin si putin aperitivo
Avem noi sange latin, dar parca nu s-au prins de noi lucrurile bune care vin cu aceasta pasiune ce iti curge prin sange. Acea atitudine nonsalanta pe care fiecare italian sau spaniol o are. Acea nevoie de a te pune intotdeauna pe tine pe primul loc.
Imi plac foarte mult italienii care se aseza singuri la masa pe o terasa si sorb cu pofta din cappuccino. 10-15 minute de relaxare. Este momentul lor si se bucura de el. Apoi se ridica, platesc si pleaca. Totul e atat de natural.
Niciodata n-am putut sa fac asta. Am senzatia ca toate privirile ma cauta sa judece de ce stau singur. De ce nu am niste prieteni alaturi? Ce e gresit cu mine? Practic nu e nimic gresit. Suntem noi putin mai intepati. Imediat vezi schimbarea la fata a celui singur in momentul in care intalneste priviri cunoscute.
Saptamana trecuta la un Social Aperitif & Cocktail Workshop mi-am adus aminte de observatia asta. Loris Contro, Brand Ambassador International Gruppo Campari, povestea cu pasiune despre cum bautura si mancarea sunt o extensie naturala a dispozitiei in care te afli. De aici rezultand si conceptul de aperitivo: ceva usor de care te poti bucura atat singur cat si impreuna cu prietenii intr-o zi calda de vara.
Mi-ar placea sa prinda mai bine la noi asta. Terase fancy in care te poti bucura putin de liniste si de tine. Avem prea putine locuri in Bucuresti demne de un aperitivo.
Imi plac foarte mult italienii care se aseza singuri la masa pe o terasa si sorb cu pofta din cappuccino. 10-15 minute de relaxare. Este momentul lor si se bucura de el. Apoi se ridica, platesc si pleaca. Totul e atat de natural.
Niciodata n-am putut sa fac asta. Am senzatia ca toate privirile ma cauta sa judece de ce stau singur. De ce nu am niste prieteni alaturi? Ce e gresit cu mine? Practic nu e nimic gresit. Suntem noi putin mai intepati. Imediat vezi schimbarea la fata a celui singur in momentul in care intalneste priviri cunoscute.
Saptamana trecuta la un Social Aperitif & Cocktail Workshop mi-am adus aminte de observatia asta. Loris Contro, Brand Ambassador International Gruppo Campari, povestea cu pasiune despre cum bautura si mancarea sunt o extensie naturala a dispozitiei in care te afli. De aici rezultand si conceptul de aperitivo: ceva usor de care te poti bucura atat singur cat si impreuna cu prietenii intr-o zi calda de vara.
Mi-ar placea sa prinda mai bine la noi asta. Terase fancy in care te poti bucura putin de liniste si de tine. Avem prea putine locuri in Bucuresti demne de un aperitivo.
Comentarii
Trimiteți un comentariu