EVE si ESL World of Tanks Romanian Nexus Challenge

Incep cu cel mai cool joc pe care nu-l voi juca vreodata si al sau in game trailer cu jucatori reali. Cu rusinea aferenta trebuie sa spun ca este fix ceea ce imi doresc de la vreun joc de gen, dar din pacate necesita cantitati obscene de timp si carti intregi de informatie ce trebuie memorata. 



Nu-mi spune ca nu ti-a venit sa downloadezi clientu dupa ce ai vazut filmuletul asta. Ah Eve! Pacat ca esti prea complex pentru a fi doar un joc casual! Totusi, voi urmari din umbra ce se mai intampla prin joc. Un voyeurism de care nu sunt neaparat mandru.




A doua chestie are loc azi si marti in club/pub Nexus de pe langa Cismigiu (Bucuresti). Daca nu este primul eveniment WOT facut de ESL, cu siguranta este cel cu cele mai mari premii ~ 6-7k euro. Citez din mailul primit de la xSlifer

Dragi tanchisti, e timpul sa va pregatiti pentru lupta! Veti avea parte de niste dueluri incendiare, odata cu anuntarea primului eveniment offline de 7v7 de World of Tanks organizat in Romania, organizat de catre Electronic Sports League! Va asteptam calduros in Bucuresti pe 29 si 30 noiembrie, la singurul bar de gaming din tara, Nexus Gamers Pub, pentru a fi alaturi de combatanti in efortul lor de a iesi invingatori!
Calificarile vor fi tinute pe 22 noiembrie de la ora 19.00 si pe 25 noiembrie de la ora 20.00. \
Pentru detalii referitoare la inscrieri, vizitati linkul http://www.esl.eu/ro/wot/news/250874/
Eu as da o fuga in seara asta sa vad despre ce e vorba, desi inca sunt trecut cu maybe pe pagina evenimentului :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!