Din comunicatele de presa: Burgerul 1955, incarcare wireless IKEA si VR de la HTC

S-au intamplat lucruri zilele astea, lucruri despre care vreau sa imi dau cu parerea.

McDonald's - lanseaza #gustulautentic cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la infiintare. E vorba de un burger numit 1955 care respecta reteta e facut in spiritul primului burger servit de ei. De ce am taiat respecta reteta? Au trecut 60 de ani si standardele de calitate s-au mai schimbat, la fel si ingredientele pe care ai voie sa le folosesti (mai ales in UE).

Cum e la gust? Pe mine nu m-a dat pe spate. E prea... simplu. Pentru mine un burger trebuie sa aiba mai mult de 6 ingrediente. Este evolutie. De asta au trecut 60 de ani. Totusi, am auzit pe multi care au afirmat ca li se pare mai bun in comparatie cu burgerii moderni. Gusturile nu se discuta, dar putem sa judecam aspru aceste afirmatii hipsteresti *trolol*.

Cat costa? Am uitat sa intreb pretul, dar pot sa va zic ca ramane in oferta pana pe 2 Aprilie.



IKEA - E cineva surprins ca lanseaza accesorii de incarcare wireless? Eu nu. E lucrul logic pe care tu ca producator de mobila si accesorii sa il faci. Oamenii vor sa isi incarce telefonul atunci cand dorm sau cand sunt la birou, iar asta se intampla in 95+% din cazuri cu device-ul lasat pe o piesa de mobilier. N-ar fi misto sa faci asta wireless? Ba da.

IKEA lansează astăzi primele produse din colecția de accesorii pentru încărcare wireless pentru telefoane și tablete care pot fi integrate în mobilier în cadrul Mobile World Congress. Noua soluție de transformare a noptierelor, lămpilor și birourilor în hot-spot-uri de încărcare va fi disponibilă în America de Nord și Europa (inclusiv în magazinul IKEA România) începând cu aprilie 2015.



Eu nu mi-am incarcat niciodata wireless ceva, dar am auzit ca e o incarcare mai inceata si cu mai multa pierdere de energie. Lucruri care nu sunt o problema daca lasi telefonul/tableta in acelasi loc cateva multe ore (la birou sau noaptea). Poate candva o sa ma civilizez si eu.

HTC - Comunicatul de presa primit e despre telefoanele lansate la Mobile World Congress 2015 (One M9 - un telefon care e la fel de sexy ca em optu'), dar eu sunt capos si vreau sa vorbesc despre VR-ul pe care il vor face cu Valve - asta e stirea bomba pentru mine.

Va rivaliza cu ce vrea Microsoft sa faca pe realitate virtuala? Din ce au zis pana acum, nu prea pare. Am senzatia ca vor sa fie un concurent direct pentru Oculus Rift, iar cu sprijinul Valve lucrul asta ar putea sa nu se intample doar pe hartie.

Un lucru nu-mi place si acela este numele: HTC Vive facut in parteneriat cu Valve (au si un site). Creaza putina confuzie, dar sunt dispus sa trec peste asta daca le iese cum trebuie. Timpul ne va confirma sau nu aceasta afirmatie.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!